|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del
15.6.2011 13:09:15   
dreamhorse
Bjondi, tale opica, ki jo omenjaš meni še danes dela probleme. Tudi Žana jo je videla, ko je pljuvala. In zdaj tudi ona kdaj pljune, pa pravi, da je opica pljunila, da to ni lepo in da to se ne dela. In če jo kdo razjezi, ona pljune.
Je pa bila opica zanimiva, ker je prišla do ograje, češ pridite me božat, ko so se ji ljudje približali, je pljunila in začela noret pa se smejat po kletki... al kričat, al kaj že počnejo.
Skratka, upam, da ti Žigec ne bo pokazal, kako opica pljune.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
15.6.2011 13:11:48   
dreamhorse
Tečka, tudi jaz se strinjam s bjondinimi besedami. Odkar jaz upoštevam njen nasvet, še Žana ni bila bolna. Pa je to že 5 mesecev.

Bačko, daj si duška, imej se maximalno lepo pa pokukaj nas kaj na RR.

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
15.6.2011 13:16:30   
tecka
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

tecka-uho je lahko pordelo še par tednov po dejanskem vnetju tako da lahko da ni nič..se ne more napovedat ali je na novo ali špa od prej..razen če bi šli po koncu jemanja AB na kontrolo..

Ja, po koncu AB je imel kontrolo in je bilo kao Ok. Pa rdeč je drug ušesk kot zadnjič.

Joka pa Tečka kar dostikrat. No, zdaj nimam več časa, ampak ob kakšnem filmu, knjigi, pa znam lepo spucat učke.

Bjondi - flek od češnje mogoče spraviš dol tako, da ga pokapaš z limoninim sokom in daš sušit na sonce. Ampak se zna zgoditi tudi, da ti bo limonin sok požrl tudi modro barvo in boš imela namesto malega temnega flekca večji bel flek.
Za ta lepše cunje jaz uporabljam en spray od amwaya(?). Moraš svež flek našpricat še predno se zasuši in potem lahko čaka na pranje (pri nas do en teden) in to je edino čistilo, ki spravi dol skoraj vse. Le to ne vem, ali je bolje kupit piksno preja ali novo cunjo - stane 11 eur. Sicer pa ostanejo še škarjeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
15.6.2011 13:22:41   
dreamhorse
Hm, bjondi, jaz imam za flekce eno tako milo, nimam pojma iz česa je.. neko naravno.. pa spravi dol travo.... verjetno ti nisem nič pomagala, ko ne vem kako se imenuje.

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
15.6.2011 13:47:37   
mini86
aja tenks k ste si pogledale moje vabilo na rojstni dan za marcelauser posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

Neposredna povezava do sporočila: 1230
15.6.2011 14:37:24   
bjondi

aja tenks k ste si pogledale moje vabilo na rojstni dan za marcelauser posted image

Ja itak da smo si ga,pa še fajn mi je pol comp zmrznu user posted image ...pol pa predno sem vse takrat reštartala al sem mogla celo vse ugasnt ,sem valda pozabila napisat da je iiiiii...itak...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
15.6.2011 14:39:50   
bjondi
fleki-samo preizkušam ,če še katera menca,pa drgne...vidm da smo vse naprbližn isti valovni...no ja, sej dobr ,da imam mašine pri roki,bom vrjetn rešila s kakim novim štepom počez user posted image ...zgleda da bi uni gor radi vidl ,da grem spet mal za mašino...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
15.6.2011 14:40:52   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse

Hm, bjondi, jaz imam za flekce eno tako milo, nimam pojma iz česa je.. neko naravno.. pa spravi dol travo.... verjetno ti nisem nič pomagala, ko ne vem kako se imenuje.

user posted image user posted image user posted image ...pridne ste z telimi nasveti user posted image ...

Neposredna povezava do sporočila: 1233
15.6.2011 14:42:38   
bjondi

Bjondi, tale opica, ki jo omenjaš meni še danes dela probleme. Tudi Žana jo je videla, ko je pljuvala. In zdaj tudi ona kdaj pljune, pa pravi, da je opica pljunila, da to ni lepo in da to se ne dela. In če jo kdo razjezi, ona pljune.
Je pa bila opica zanimiva, ker je prišla do ograje, češ pridite me božat, ko so se ji ljudje približali, je pljunila in začela noret pa se smejat po kletki... al kričat, al kaj že počnejo.
Skratka, upam, da ti Žigec ne bo pokazal, kako opica pljune.

Ja potem gre za isto opico ...mi je že kazal včeraj kako pljuva opica in to pri umivanju zob,s polnimi usti paste...matr se hitr učijo-neumnosti mislim...otorci ne samo opiceuser posted image ...

Neposredna povezava do sporočila: 1234
15.6.2011 14:45:02   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: tecka

tecka-uho je lahko pordelo še par tednov po dejanskem vnetju tako da lahko da ni nič..se ne more napovedat ali je na novo ali špa od prej..razen če bi šli po koncu jemanja AB na kontrolo..

Ja, po koncu AB je imel kontrolo in je bilo kao Ok. Pa rdeč je drug ušesk kot zadnjič.

Daj ta pordel ušesek v en helijev balon in ga spusti in ne misli več nanj...važi...

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
16.6.2011 8:06:28   
dreamhorse
Punce, punce.
Moja Žana je danes na prvi strani časopisa, ki pri nas izhaja ob koncu šolskega leta, not pa so učenci 8 razredov in 4 letnikov. pa vrtčevske skupine.
In Žana ja na naslovnici, glavna zveza. So jo slikali v vrtcu,... bom pripopala sliko, če mi bo uspelo.

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
16.6.2011 8:18:57   
smrketa24

Punce, punce.
Moja Žana je danes na prvi strani časopisa, ki pri nas izhaja ob koncu šolskega leta, not pa so učenci 8 razredov in 4 letnikov. pa vrtčevske skupine.
In Žana ja na naslovnici, glavna zveza. So jo slikali v vrtcu,... bom pripopala sliko, če mi bo uspelo.

user posted image user posted image user posted image kar pripopaj sliko, da bomo videle tvojo princesko user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1237
16.6.2011 8:33:33   
dreamhorse
Takoj, samo da mi jo uspe spravit na računalnik user posted image user posted image  me nekaj jezi user posted image

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
16.6.2011 8:34:40   
dreamhorse
tačas pa tole, da potreniram

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1239
16.6.2011 8:39:40   
dreamhorse
Evo jo, slika ja pač malo slabša, ker je fotografiran časopis... s telefonom

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1240
16.6.2011 10:28:51   
bjondi
....  user posted image  slikice ...dh kok si pa debelo pogledala, al si vedela za naslovnico že prej...danes si ziher zrasla za ene 5cm  user posted image  ...mal heca...

Neposredna povezava do sporočila: 1241
16.6.2011 10:29:40   
bjondi

tačas pa tole, da potreniram

user posted image

user posted image   ...

Neposredna povezava do sporočila: 1242
16.6.2011 10:34:25   
bjondi

16.06 fragola-LANA
16.06 mandreja-TARA

Vse naj nas slavljenkama za drugo upihnjeno svečko user posted image ...

Danes pa praznuje še mamica kalanteja...vse lepo ti želim ob rojstnem dnevu...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
16.6.2011 10:45:26   
bjondi
user posted image  tudi sebi user posted image  ,ker sem spet zabluzila...prejšnji teden pridejo reklame ,jih pregledam in vidim lušno posteljnino in se na ponedeljek odpravim v lidl po to zadevo,sicer nisem bila tam že ob 8.00 ampak 8.20,drena ni bilo,naredim en krog posteljnine nikjer...nardim še en krog  in je ne vidim...no potem vseeno malo poškilim pri drugih,če jo imajo in je nisem nikjer vidla...grem še tretji krog ,da vidim če je katera košara bila že spraznjena in so bile vse polne...vprašam vljudno še prodajalca ,če so jih dobili pa pravi nej pogledam na prospekt,da ni v četrtek...in glede na to ,da sem bila včasih z datumi skregana ,sem bila tokrat 100% da je v ponedeljkovem...grem ven pogledam na prospekte ,ki so nalepljeni pred vhodom in posteljnine ni gor...

Čak to je šele pol zgodbe user posted image ...

...pridem dam gledam prospekt piše gor ponedeljek 13.06...ok pride nov prospekt ta teden za lidl in spet nekaj rabimo user posted image  oz. bi prav prišlo in grem dans še enkrat tja ,vzamem to kar sem vidla in valda pogledam za posteljnino ,ki je še kar ni bilo user posted image ...o.k. pač bomo brez   ,če je ni je ni...

Čak ni še konec user posted image ...

Pridem danes domov kjer sem imela shranjen prospekt od prejšnjega tedna in tega tedna...gledam lušno posteljnino ,ki je nisem dobila...in ne vem kaj mi je zaneslo pogled v kot prospekta kjer piše gor HOFER in ne lidl...user posted image ...

Tako ,da tole z mojim nickom okoli bjondi,včas dobro drži ,da sem mal pr ta blontnih...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
16.6.2011 12:19:38   
bjondi
Kje pa je manna...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
16.6.2011 12:29:20   
bačko
DH čestitam za nslovnico.user posted image user posted image user posted image
Bjondi dobra zgodba.user posted image user posted image user posted image user posted image Sem se prav lepo nasmejala.To se ponavadi tudi meni kaj takega zgodi.
No punci počivata, jaz pa bom kosilo pripravila.
Sam res kje je Manna?

Neposredna povezava do sporočila: 1246
16.6.2011 13:16:54   
dreamhorse
Prejšnji teden je bila v Panorami samo slikca na prvi strani, taka čisto majhna in pa ena v križanki. Bila je reklama za to petico. Ni se mi pa sanjalo, da je to naslovnica petice..
Ja, danes sem pa res zrasla.

Bjondi, dobro si me zdaj nasmejala.... dobra zgodba...

Včeraj sma z Žano prišle not, pa je rekla, da gre lulat. In sem jo dala na kahlico, pa ni lulala. Pa se mi res ni dalo it po plenico in je bila cca pol urce brez... In ostala je suha. Pa sem rekla, da bom danes ko pride iz vrtca dala dol plenico in gatice gor, pa da vidimo kako bo...

In ja.. a ni moj konj pravi mali malček...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
16.6.2011 13:52:53   
smrketa24
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

16.06 fragola-LANA
16.06 mandreja-TARA

Vse naj naj današnjim slavljenkam user posted image user posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
16.6.2011 13:55:50   
smrketa24
dh - super slikici - obe, tista, na kateri sta s konjem ter seveda tvoja Žana!!

bjondi - user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
16.6.2011 14:22:37   
dreamhorse
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

16.06 fragola-LANA
16.06 mandreja-TARA

Čestitke tudi iz moje strani... pa lepo praznujte in pihajte svečke...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Kako otroka vključiti v izbiro šolskih pot...
Nakup šolskih potrebščin je lahko zabavna skupna naloga – če otroka vključimo premišljeno. Preverite, kako mu dati možno...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?