tecka
|
Pokorno javljam, da so naše mini počitnice končane in da smo domov prišli - bolni. No, ja, ta stara dva prehlajena, Srečko pa z vročino 37, zabasanim nosom in kašljem. Naš pravi, da je to zaradi klime. V toplicah smo bili v glavnem v notranjih bazenih, pravzaprav enem, ki ga je izbral Srečko. Z najtoplejšo vodo, seveda. Imeli smo sicer en obroč s hlačkami, pa Srečku ni bil všeč. Če smo šli v globlji bazen, smo ga imeli po rokah, v nižjem (toplejšem) je pa lahko hodil. Rokavčkov nismo probali (imeli), je bilo pa kar nekaj otročkov tam pošteno ožuljenih, tako da sem rekla, da jih zaenkrat Srečku prihranimo. Imeli smo se fino, meni je bilo najbolj všeč, da smo tam dobili brisače tudi za na bazen in da je zato kup za pranje pol manjši. Itak da sem pretiravala pri pakiranju cunj - za Srečka 3x za preblečt vsak dan. Pa ni bilo nobene potrebe, je bil 1 komplet cunj čisto zadosti, itak smo bili večino časa v vodi, zunaj pa niti ni jedel, počitnice je preživel ob soku, jogurtu, juhi in sladoledu 1x na dan. Danes smo šlil pa malo po trgovinah. V Postojno sicer, ker je baje v LJ gneča, ampak vam povem, da ni kaj za kupit. Sicer kao neka znižanja, ampak za ta stare v številkah S ali XL, tako da si nisem kupila čisto nič.
|