|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del
24.6.2011 14:01:54   
bjondi
smrketa-user posted image za morfologijo...ti kar počivaj kakor se pač da...boš še imela čas okrog letat...sam takrat boš oba lovila okoli...

manna-user posted image bravo za uživanje na dopustu in pridno manco...eeej pa reportaža ti ne uide user posted image ...nestrpno čakamo fotke mance čofotalke in maminega buškota...

Jaz pa čakam...am...ja nekje uro sedem zvečer ,da začnem pokat...jutri pa gas tudi mi na dopust...možnosti javljanja ne bom imela,zato šparajte z klofanjem po črkah ...bodite pridne,zdrave in nasmejane ...naj vas nič naj ne spravi v reakcijo...če pa vas pa ostanite mirne in user posted image ...vse lepo vsem ,ki ta trenutek še sanjate o oddihu,ampak kaj kmalu se vrnemo in nas ostale zamenjate...cmoooka...pa merkajte nase in na svoje junijske sončke in vse tiste z bauhiji na svoje pikote in pikice...

< Sporočilo je popravil bjondi -- 24.6.2011 14:03:07 >

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
24.6.2011 17:55:04   
tecka
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi
Vse najboljše pa še za nazaj želim Urbanu,Marjeti in Katji... vsem trem in seveda njihovim mamicam pošiljam en sladek pozdravček ,malo navihan ,včasih trmav in zgovoren...naj vam druga upihnjena svečka prinese  smeh, veselje in radost  user posted image   ...

18.06 naty taja-URBAN
18.06 harley-MARJETA

19.06 10ka-KATJA

Pa še Manci od MP - vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
24.6.2011 18:04:18   
tecka
Pokorno javljam, da so naše mini počitnice končane in da smo domov prišli - bolni. No, ja, ta stara dva prehlajena, Srečko pa z vročino 37, zabasanim nosom in kašljem. Naš pravi, da je to zaradi klime.
V toplicah smo bili v glavnem v notranjih bazenih, pravzaprav enem, ki ga je izbral Srečko. Z najtoplejšo vodo, seveda. Imeli smo sicer en obroč s hlačkami, pa Srečku ni bil všeč. Če smo šli v globlji bazen, smo ga imeli po rokah, v nižjem (toplejšem) je pa lahko hodil. Rokavčkov nismo probali (imeli), je bilo pa kar nekaj otročkov tam pošteno ožuljenih, tako da sem rekla, da jih zaenkrat Srečku prihranimo.
Imeli smo se fino, meni je bilo najbolj všeč, da smo tam dobili brisače tudi za na bazen in da je zato kup za pranje pol manjši. Itak da sem pretiravala pri pakiranju cunj - za Srečka 3x za preblečt vsak dan. Pa ni bilo nobene potrebe, je bil 1 komplet cunj čisto zadosti, itak smo bili večino časa v vodi, zunaj pa niti ni jedel, počitnice je preživel ob soku, jogurtu, juhi in sladoledu 1x na dan.

Danes smo šlil pa malo po trgovinah. V Postojno sicer, ker je baje v LJ gneča, ampak vam povem, da ni kaj za kupit. Sicer kao neka znižanja, ampak za ta stare v številkah S ali XL, tako da si nisem kupila čisto nič.

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
24.6.2011 19:58:31   
smrketa24
Vse naj naj Manci od MP za rojstni dan ter njenemu možeku. Lepo praznujte user posted image user posted image

bjondi - uživajte na dopustu in se še za nas malo naplavajte user posted image

tečka - wb user posted image prehlad boste pa že poštimali, glavno, da ste se imeli lepo.

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
24.6.2011 23:06:38   
Tira
Smrketa tudi jz sem pri tamali mislila, da mi bo kej ven padlo, tolk mi je dol pritiskala. Je bil pa porod zato občutno lažji in veliko hitrejši, kot pa pri Marcelu user posted image  Lepo počivej, pa bo vse ok.

Mi smo pa rezervirali morje... jupiii....user posted image gremo pa na Pag 8.8. A je katera tam takrat??

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
25.6.2011 11:37:34   
smrketa24
mini - vse naj naj tvojemu srčku Marcelu za 2. rojstni dan. Lepo praznujte!!! user posted image user posted image

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
26.6.2011 21:20:09   
lenika
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

...danes pa praznuje pupika Manca od male_ princeske...vse najboljše želim Manci za drugo upihnjeno svečko...naj bo čim več lepih dni v njenem drugem letu in naj mamico razveseljuje z vsako novo besedico,ki jo bodo dan za dnem spravljale v smeh in dobro voljo...naj bodo koraki čim bolj previdni in naj sreča ,radost in veselje postane vaš vsakdan...princeska vse naj naj, tudi tvoji boljši polovici,ki skupaj praznuje s svojo hčerko...vse lepo želim vsem... in lepo izkoristite dopust... user posted image ...

user posted image user posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
27.6.2011 8:44:53   
dreamhorse
Hojla punce...
Najprej vse naj naj naj vsem slavljencem.... Upam, da ste lepo praznovali.
Vsem, ki ste se vrnili iz dopusta, WB, tiste, ki ste šle.. uživajte.
Jaz pa se sedaj obremenjujem, kako bo izgledal naš apartma, če bo ok ali ne... Jaoooo...

Tečka, čimprej se pozdravite, fejst se cartajte, pa bo..

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
27.6.2011 10:02:36   
bačko
Jutro!
Vsem ki ste praznovali drugi rojstni dan želim vse naj naj! Vsi ki odhajate na dopust lepo uživajte.
No mi smo z dopustom zaljučili.Bilo je zelo lepo.Loro smo že skoraj odvadili plenič.Ima jih samo še za ponoči ampak je tudi ta zjutraj suha.Edini problem je ta ker imamo še vedno težave s kakanjem in se pokaka ali v hlačke ali pa v pleničke.Za lulat pove.No ja saj ji še kdaj uide ampak smo na dobri poti.
V vodi sta zelo uživali in Žana je celo začela kazati zanimanje da se nauči plavat.No enkrat je pozabila da nima rokavčkov in se je v vodo podala tako pogumno in je zaplavala ampak je bila hitro pod vodo.Ni nič jokala ali pa da bi se ustrašila samo malo je bila šokirana.
No pa še par slikic:
user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
27.6.2011 10:15:12   
manna
oo
bačko, joj kakšna cukra sta ! Za pojest! Pa super za odvajanje od pleničk!
tečka, prehrana vašega Srečka na dopustu je bila torej identična Mančiniuser posted image   Naša živi itak od juhe, sladoleda, jogurta, pa kakšen kos kruha s sirčkom kje vmes. Pa mogoče pr kakšnem kosilu celo en krompirček ali pa en grižljaj mesa. No pa vsake tok se ji strže - recimo enkrat na 14 dni - in poje dva krožnika testenin, potem pa spet dalje na minimum. Zdaj smo skenslali tudi večerno flaško v celoti, pijemo samo še v kozarčku ali na slamico. Flaške bom zagnala v smeti. (Ta nov član dobi nove) Tako da tudi mleka ne popije več pol litra na dan kot prej ampak seveda manj. Ma čudim se res, prav res se čudim da je tako zdrava in polna energije, ob tako minimalni prehrani....mali čudežek je. Pa še zmer nima niti 11 kg.
bjondi, uživajteeeee!
mini, vse naj naj najboljše tvojemu sončku Marcelu. Želim mu da bo zdrav in vesel, pa da bo v bližnji prihodnosti dobil eno krasno sestricouser posted image user posted image
mala princeska, vse najboljše tudi tvoji Mančici! Pa tud vsem drugim slavljencem za nazaj! user posted image user posted image user posted image

Bom prlepla kakšno slikco z našega morja, sam nevem če bi moj balon tud pokazalauser posted image No bom pogledala če najdem kakšno malo manj obilno slikouser posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
27.6.2011 10:49:36   
bačko
No še eno slikico kjer so vse tri:
user posted image

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
27.6.2011 21:07:19   
lenika
IZVIRNO SPOROČILO: manna

mini, vse naj naj najboljše tvojemu sončku Marcelu. Želim mu da bo zdrav in vesel, pa da bo v bližnji prihodnosti dobil eno krasno sestricouser posted image user posted image

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
29.6.2011 7:00:00   
bačko
Jutro!
Kako zatišje! Ja koliko pa vas je sedaj na morju?
No punci lepo hodita v vrtec jaz pa v službo.Drugega pa ni nič novega.user posted image
Vsi ki ste na morju uživajte!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
29.6.2011 7:11:34   
dreamhorse
Hej.,..
Tudi jaz sem na istem kot ti... Žana pridno hodi v vrtec, jaz pa v službo.. In tako bo še malo več kot 14 dni... Potem pa na morje...
Ostale punce pa verjetno uživajo kje v senčki na plaži...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
29.6.2011 9:04:02   
tecka
IZVIRNO SPOROČILO: lenika

IZVIRNO SPOROČILO: manna

Mislim, da tudi jaz dolgujem še voščilo Celiju user posted image user posted image user posted image
Jaz pa mu želim bratcauser posted image user posted image user posted image (če bi jaz lahko izbirala bi imela še enega fantka)

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
29.6.2011 9:09:12   
tecka
Ojla,
tudi midva z našim pridno hodiva v službo - Srečko pa malo manj zadovoljen v vrtec. En teden premora ga je čisto vrgel iz tira. Zvečer seveda ni časa za it spat, bi bil kar zunaj do trde teme, zjutraj je pa takooo težko vstat. Grozno. Danes sem ga pustila spat do 7h, da je bil malo boljše volje, včeraj zjutraj pa mi je jokal ene pol ure skupaj in spet skoraj do bruhanja.
Mah, še dobro da imam gibljiv del. čas in ni panike, le popoldne zabijam v službi namesto da bi bila doma.

No, meni pa je uspelo rezervirat septembrsko morje - apartma v stella maris v Umagu. Upam, da bo katera kaj lepega napisala o tem. Gremo tja na podlagi mnenj z neta, osebno ne poznam nikogar, ki bi že letoval tam.

Sicer pa pri nas v službi večinoma koristijo stari dopust in naslednja dva dni pričakujem mrtvilo.

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
30.6.2011 9:21:33   
smrketa24
Hej hej punce!

Zgleda, da ste res vse na dopustu. Meni je pa dolgčas doma. Sploh ne vem kaj naj počnem, ker nisem navajena "lenariti" user posted image Kakšen dan bomo vseeno šli do morja, že zaradi Mateja, da malo ritko namoči. Pa tudi mene zanima kako izgleda, ko plavaš s trebuščkom user posted image

Uživajte na dopustu in vse naj naj tistim, ki ste praznovali v teh dneh.

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
30.6.2011 9:24:08   
smrketa24
IZVIRNO SPOROČILO: tecka

No, meni pa je uspelo rezervirat septembrsko morje - apartma v stella maris v Umagu. Upam, da bo katera kaj lepega napisala o tem. Gremo tja na podlagi mnenj z neta, osebno ne poznam nikogar, ki bi že letoval tam.

Mi imamo tam parcelo in smo šli vsako leto. Meni je všeč, sedaj je pa prenovlejno in je še lepše. Samo voda je hitro umazana v tistem zalivčku, ker je ogromno ljudi. Samo septembra pomoje ne bo problema, ker ne bo take gužbe in tudi voda bo lepša. Mogoče bomo šli tudi mi za kakšen dan septembra, ti sporočim, pa se lahko na kakšni pijački dobimo.

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
30.6.2011 9:25:27   
smrketa24
IZVIRNO SPOROČILO: tecka

Ojla,
tudi midva z našim pridno hodiva v službo - Srečko pa malo manj zadovoljen v vrtec. En teden premora ga je čisto vrgel iz tira. Zvečer seveda ni časa za it spat, bi bil kar zunaj do trde teme, zjutraj je pa takooo težko vstat.

Tudi pri nas ni šel navdušen v vrtec, ker je bil prejšnji teden doma. Ampak danes je bilo že ok. Vedno potrebuje kakšen dan ali dva, da se spet navadi na vrtec, potem je pa ok.

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
30.6.2011 9:37:13   
dreamhorse
Hojla, tiste ki ste tukaj, in tiste, ki boste morale nadoknadit. (Brez skrbi, ni dosti)
Danes se počutim za en drek, glava boli, nos zamašen, grlo žareče... Ni mi jasno, kje sem kaj staknila. Je pa tudi mala šmrkava.
Včeraj so me klicali iz vrtca, da je žana padla iz igrala , ji je spodrsnilo na lestvi in si je presekala ustnico...je bilo kar globoko, si jo je z zobkom ranila. Se zgodi, tudi pri meni se je že..

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
30.6.2011 9:48:55   
smrketa24
dh - no, pri nas so pa večinoma kolena poškodovana, ker nonstop teče in ne zna dobro dvigniti kolena in potem je poka po tleh in kri in joj joj, pa buba pa jok user posted image Pa vedno na isto koleno, tako da se sploh ne zaceli. Mi je ravno danes, ko sem ga peljala v vrtec pred vhodom padel točno na koleno in je bil spet joj. Dokler so bile dolge hlače je bilo ok, sedaj je pa takoj kri. Nimamo kaj, kolikokrat bodo še padli, pa jih bomo tolažile user posted image

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
30.6.2011 12:33:07   
tecka
Oj.
Če je le možno (=so čiste), jaz Srečku oblečem kratke hlače čez kolena. Itak mu nič ne stoji v pasu in mu zlezejo dol, tako da ima vsaj do kolen praktično vse hlače. Pa nosi tudi hlače "od lani" - še št. 86, ker dolžina ni tako pomembna kot pri dolgih hlačah, ampak če želimo hlače obdržat got, pomagajo samo naramnice.
Imamo pa zato nekaj strganih hlač in razmišljam, da bi si nabavila šivalni stroj. Zaenkrat nimam ideje kako zašiti.

IZVIRNO SPOROČILO: smrketa24
Mi imamo tam parcelo in smo šli vsako leto. Meni je všeč, sedaj je pa prenovlejno in je še lepše. Samo voda je hitro umazana v tistem zalivčku, ker je ogromno ljudi. Samo septembra pomoje ne bo problema, ker ne bo take gužbe in tudi voda bo lepša. Mogoče bomo šli tudi mi za kakšen dan septembra, ti sporočim, pa se lahko na kakšni pijački dobimo.

Super! Mi bomo tam 31.8. -.7.9.

Neposredna povezava do sporočila: 1322
1.7.2011 7:17:22   
bačko
Jutro!
Ja pri nas imata obe potolčene kolena.Edino Lora si je na morju tudi brado malo poškodovala pa še to zato ker jo je Žana naokoli nosila in ji je iz rok padla.Ni bilo hujšega.
Drugače pa ni nič novega.Ne da se mi v službo.Ko je poletje jaz s tako muko hodim v službo še posebej če delam popoldne.Sem mojemu celo namignila če bi imeli še enega otročka. user posted image Se mi je samo smejat začel.

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
1.7.2011 8:59:42   
mini86
bačko-smeh je že pol potiuser posted image

no js mam pa po treh letih menstro in sm taka k bi me kamion butnu..sm se mal že odvadla tega priznamuser posted image

no js sm pa včeri pustila tisto službo v ambulanti ker je bilo nevzdržno..še dobr da sm delala po morju do 12h da sm lahko mal k seb pršla dokler sta mojedva pršla domov da sm normalno funkcionirala..
smo šli na zelo grd način narazen se je direktor kr neki dru name pa take fore..sm mu kr rekla da če se tko do svojih doma obnaša da do mene se ne bo in nj se ne dere name k ni moj fotr..
dvema k sta šle stran ni plaču, eni bo baje zdj nakazu-je šla napotnca naprej, druga pa čaka da "odblokira" račun..ker plače nakazuje iz druge firme na tej ma blokiran račun-kako priročno aneuser posted image
no tko da sumim da tudi jaz ne bom dobila nakazan..
no če ne dobim ga pokličem in mu bom rekla da ma dva dni časa da nakaže al pa pokličem pop tv pa preverjeno..tok me je razpi**il in noben se ne bo zezu z mano..

no dost o slabih stvareh..user posted image user posted image user posted image mam dons en razgovor pa upam da bo kul delo da ni kakšna prodaja k delavnik mi zelo ustreza-od 8-15huser posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
1.7.2011 12:44:27   
dreamhorse
IZVIRNO SPOROČILO: smrketa24

dh - no, pri nas so pa večinoma kolena poškodovana, ker nonstop teče in ne zna dobro dvigniti kolena in potem je poka po tleh in kri in joj joj, pa buba pa jok user posted image Pa vedno na isto koleno, tako da se sploh ne zaceli. Mi je ravno danes, ko sem ga peljala v vrtec pred vhodom padel točno na koleno in je bil spet joj. Dokler so bile dolge hlače je bilo ok, sedaj je pa takoj kri. Nimamo kaj, kolikokrat bodo še padli, pa jih bomo tolažile user posted image

Eh, kolena so tako dnevno na tapeti... so skos potolčena in v rdečicah, modricah in vseh barvah mavrice.

Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Z Oki doki izdelki do napolnjenih šolskih ...
Z nakupom izdelkov Oki Doki v trgovinah Spar in Interspar med 1. in 26. avgustom pomagate omogočiti 100 napolnjenih šols...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?