Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 21.6.2011 16:38:07
|
|
|
|
Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tira Ajda je ful pridna punčka, večino časa se zabava sama, razen ko je zaspana malo pojamra... joka skoraj nič ne. Več moje energije mi pobere Marcel. Uživajte vse, ki greste že na morje.... jz bi tud Na žalost pa letos še tudi dopusta nisva uspela rezervirat, tako da še nimam pojma kam gremo, vem samo da avgusta Ajda ve da ne sme še ona mamici nagajat Tira tud dopust bo še prišel, le počasi - boste pa šli čofotat, ko bomo drugi že jamrali, da rabimo nov dopust
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 21.6.2011 16:39:37
|
|
|
|
Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse Jaz bi pa tak šla domov... mi je danes prav tečno v službi. no upam, da si že doma in da uživaš z žano in možem
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 21.6.2011 21:45:46
|
|
|
|
lenika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska IZVIRNO SPOROČILO: bjondi V prihodnih dneh pa praznujejo še zadnji junijski sončki: mala_princeska- MANCA 24.06. -petek mini - MARCEL 25.06. -sobota vitae - JAKOB 26.06. -nedelja bjondi - ŽIGA 27.06. -ponedeljek bjondi - KARIN 28.06. -torek čestitke vsem junijskim sončkom da bi bili prav vsi še naprej navihani, nasmejani, pridni in zdravi
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 22.6.2011 13:17:35
|
|
|
|
bjondi
|
ste pa pohitele s čestitkam za zadnje slavljence... princeska-važn da dogaja za regres in še goro ostalih presenečenj ...
< Sporočilo je popravil bjondi -- 22.6.2011 13:18:06 >
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 22.6.2011 21:26:52
|
|
|
|
lenika
|
OMG, na tretji strani sem nas našla.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 23.6.2011 7:40:40
|
|
|
|
Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi ste pa pohitele s čestitkam za zadnje slavljence... princeska-važn da dogaja za regres in še goro ostalih presenečenj ... hvala tebi, vam Se vidi da so dopusti, jst ga danes začenjam (skačem od veselja) grem punci uredit, pa finance na banko poštimat, pa na eno kavico...ko taščica pride z gozda s polno košaro jurčkov, jih že na polno nabira...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 23.6.2011 7:41:16
|
|
|
|
Mala_princeska
|
dreamhorse in smrketa dobro jutro
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 23.6.2011 7:43:01
|
|
|
|
dreamhorse
|
Dobro jutro punce... Tiste, ki ste še pač tukaj. Včeraj smo bili z vrtcom na izletu v MB. Smo šli z vlakom na sladoled. Bilo je prav luštno druženje... Danes pa mali petek, smo včasih rekli. Pri nas je sicer oblačno, fuj fej.. hočem sonček. Lenika, kje si se našla?
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 23.6.2011 7:44:14
|
|
|
|
dreamhorse
|
Dabro jutro princeska, si me pa malo prehitela :) A tašča že pridno nabira? Jaz pa se lahko spotaknem ob gobo, pa je ne bom vidla.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 23.6.2011 8:34:14
|
|
|
|
smrketa24
|
Hej hej punce! Evo, tudi jaz (mi) še nismo na dopustu. Gremo čez 14 dni. Sem pa doma ta teden, ker ima Matej vneta ušesa in je na antibiotikih. Pri njemu pa itak nimam časa za računalnik Malo že preberem, pišem pa bolj težko, ker vedno kakšno lumparijo začne delat, ko se lotim pisanja. Tako kot sedaj, ko je že stol odnesel do pulta in pleza gor Danes imam pa morfologijo. Držite pesti, da bo vse kot mora biti. Itak vem da bo, samo pestke pa še dodatno pomagajo
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 23.6.2011 9:01:56
|
|
|
|
Mala_princeska
|
DH pri nas je še sonček zaenkrat, naj ti bo ti ga pošljem en košček Smrketa držimo pestke, srečno pa poročaj kako je bilo, zvečer bom še kaj prečekirala ob vsem pakiranju.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 23.6.2011 10:45:26
|
|
|
|
mojsonček
|
Drage junijke :) Jst uletavam tkole iz ofsajda... vse najboljše želim vašim sončkom, tistim, ki so že upihnili svojo drugo svečko in tistim, ki jo še bodo... Uživajte v dolgih, vročih, prijetnih poletnih dneh... Čestitke tudi vsem, ki ste povečale svojo družinico in tudi tistim srečkam nosečkam, ki ponosno razkazujete svoje trebuščke... Pozdravčke z gorenjskega konca :)
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 23.6.2011 11:50:37
|
|
|
|
dreamhorse
|
MP tvoj del sončka, ki si ga poslala, je krepko ogrel naše ozračje.. Hvala ti.. Mojsonček pozdravljena.. pa vleti še kaj
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 23.6.2011 14:18:24
|
|
|
|
lenika
|
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse Lenika, kje si se našla? Ne sebe , našo temo sem našla na tretji strani.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 23.6.2011 14:19:12
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse Dabro jutro princeska, si me pa malo prehitela :) A tašča že pridno nabira? Jaz pa se lahko spotaknem ob gobo, pa je ne bom vidla. ...jaz jih pa nabiram rada-oz. sem jih ko sem bila nekje v srednji šoli med počitnicam,sem bila pri enih v varstvu na kmetiji ,smo jih nabirali in prodajali in sem zaslužila nekaj kovančkov...ampak jem jih pa ne ;) ,jih še nisem probala sploh....
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 23.6.2011 14:20:51
|
|
|
|
bjondi
|
Hej hej punce! Danes imam pa morfologijo. Držite pesti, da bo vse kot mora biti. Itak vem da bo, samo pestke pa še dodatno pomagajo Sej si že vse napisala...itak da bo vse guud...bomo držal...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 23.6.2011 14:24:27
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček Drage junijke :) Jst uletavam tkole iz ofsajda... vse najboljše želim vašim sončkom, tistim, ki so že upihnili svojo drugo svečko in tistim, ki jo še bodo... Uživajte v dolgih, vročih, prijetnih poletnih dneh... Čestitke tudi vsem, ki ste povečale svojo družinico in tudi tistim srečkam nosečkam, ki ponosno razkazujete svoje trebuščke... Pozdravčke z gorenjskega konca :) jeeeeeee....pa kje si ti pikica pokica sonček bonbonček...ni pozabila na nas...jeeeeee.. ...evo mojsonček me lahko malo zamenja v postih...si ful lepo napisala ...dej tastara a se bomo kej dubl na kakmu kakavčku...loh bi kej častila,že dolg nisi ...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 23.6.2011 14:36:44
|
|
|
|
bjondi
|
Tete na rr a sem kej zrastu od nazadnje ko smo se videli...frizuro mi je pa naredil moj stric... Slikal me je pa moj osebni fotograf ,sej ga že poznate tisti http://www.borutgorenjak.com/ ...moja mami si nikoli ne vzame čas zame ,da bi ji malo napoziral...
< Sporočilo je popravil bjondi -- 23.6.2011 14:39:53 >
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 23.6.2011 14:40:58
|
|
|
|
bjondi
|
...mulac mali ...jaz bi ga že slikala ,pa če minute ni primiru...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 23.6.2011 14:53:34
|
|
|
|
dreamhorse
|
Bjondi, cuker je... zdaj pa šibam domoooovvv!
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 24.6.2011 8:25:54
|
|
|
|
smrketa24
|
Joj, kako je Žiga ej lepotec. Kaj šele bo Evo, pa samo opravili z morfologijo. Z našo bibo je vse tako kot mora biti, je malo manjša, ampak je rekla, da je to značilno za punčke. Ni sicer sigurno, da je punčka, je rekla, da je 65%, da bomo imeli bejbo. Bom pa do začetka porodniške na bolniški, ker imam nizko ležečo posteljico, pa še spodaj je in MV malo krajši. Tako da moram počivat, ampak bomo že, vse za našo bibo. Na dopust čez 14dni, ne bomo šli, moramo odpovedat, ker sem na bolniški, bomo šli pa septembra, če bo kaj bolje kazalo s posteljico.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 24.6.2011 10:45:30
|
|
|
|
manna
|
Živjoo No mi smo že z dopusta..smo mal podaljšali in bli 6 dni, včeraj smo pa prišli nazaj. Je blo super, vreme krasno, morje je toplo, gužve še ni. Miss je čofotala in jo sploh ni blo treba nič zabavat. Kamenčki so zakon, peskovnik sploh, ... plavalnih pripomočkov niti videt noče, tako da je bla samo v nizki vodi na kamenčkih cel čas, al pa v bazenčku. Globoka voda jo ne zanima Voziček je laufal cel dan, se ji je spet zelo priljubil, ko je bla zmatrana je kar sama zlezla gor in rekla da gremo Plavanje s trebuhom je zabavno- trebuha sploh ne čutiš. Pa tud sicer je blo počutje odlično. Sem bla pa bolj kot upokojenka - plavala samo dva metra naprej in nazaj, pa še v vodo sem se spravljala 15 minut, počaaaasiii, delček za delčkom, da ne bi blo kakšnih šokov Trenutno imam toliko kg kot sem jih imela pri Manci ko sem šla rodit!! Jao jao kaj me še čaka. Cel sod bom ratala Mojsonček, lepo da se oglasiš!! Pa še kaj se daj.. Mala princeska, torta krasna! Smrketa, za punčke res pravijo da se nižje naštimajo kot fantki Kar lepo počivaj, pa bo vse ok! Za morje bo pa že čas. bjondi, krasnega fantiča imate!
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 24.6.2011 13:38:52
|
|
|
|
bjondi
|
...danes pa praznuje pupika Manca od male_ princeske...vse najboljše želim Manci za drugo upihnjeno svečko...naj bo čim več lepih dni v njenem drugem letu in naj mamico razveseljuje z vsako novo besedico,ki jo bodo dan za dnem spravljale v smeh in dobro voljo...naj bodo koraki čim bolj previdni in naj sreča ,radost in veselje postane vaš vsakdan...princeska vse naj naj, tudi tvoji boljši polovici,ki skupaj praznuje s svojo hčerko...vse lepo želim vsem... in lepo izkoristite dopust... ...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 24.6.2011 13:54:11
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: manna Smrketa, za punčke res pravijo da se nižje naštimajo kot fantki Kar lepo počivaj, pa bo vse ok! Za morje bo pa že čas. To bo pa skoraj držalo ...jaz sem za karin cel čas mislila ,da mi bo vse dol padlo,res sem jo nosila čist čist dol...žigca pa sem tudi nosila nizko,vendar vseeno malo višje ,če ne drugega vsaj občutek ni bil tak kot v prvo,da bo vse skupaj dol padlo......
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiMikrosporija – najpogostejše glivice pri o...Z dermatologinjo Tamaro Heraković smo se pogovarjali o glivicah pri otrocih. Povedala nam je, da je najpogostejša okužba...
5 tipov mam – katera si ti?Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Zadnje s foruma
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?