|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del
8.6.2011 14:33:31   
bjondi
user posted image  lenika...že pišem...

...danes pošiljamo sladke poljubčke naši junijski sončnici Manci, ki bo z mamico in atijem popoldan pihnila svoji drugi dve svečki na tortici...mamica velikokrat napiše,da je Manca njena miss...in mislim ,da ni besede ,ki nebi bolj opisala svoje princeske...lušna,nagajiva,že dolgo zgovorna ,včasih malo trmava ampak to je pač naša Manca...in mamica je prav gotovo na njo ponosna,četudi ji kdaj pa kdaj kakšno zagode...želim vam vse lepo... naj dan postane eden najlepših dni v letu in naj ostali dnevi ne bodo prav nič slabši od današnjega...vse lepo vsem trem in naj ljubljanska sapica ponese poljubček na vaš konec...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
8.6.2011 14:35:37   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

pa še eni naši junijki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ker si me res spravila v dobro voljo - hvala bjondi user posted image user posted image user posted image user posted image ti povem, da sem kar solze v očke dobila in sem jih spustila nekaj od sreče, res sem ti hvaležna.

user posted image    ...pa upam da ne od hudega...mal se hecam user posted image ...

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
8.6.2011 14:36:20   
bjondi
dh-tudi nate mislim  že dva dni...nisem pozabla na povraten mejl...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
8.6.2011 14:43:45   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: smrketa24

Hej hej!

kahlica - jaz ga kar dajem pred vsakim previjanjem na kahlico, pa se vedno vsaj polula notri. Sem pa mnanja, če otrok noče, ga ne smemo siliti, ker bodo potem to zasovražili in bo samo še večji problem. Sem veliko prebrala glede tega in piše, da recimo pri 2h letih nikakor niso hoteli na kahlico, čez 3 mesece so pa potem bili že suhi, ker so sami tako hoteli. Se mi zdi, da otrok sam ve kdaj je pripravljen, malo mu muramo pa tudi pomagati. Tako da jaz Mateju rečem naj se sleče, da greva lulat na kahlico in jo on prinese, se sleče, potem se pa kar sam vsede gor in čez kakšno minutko si že user posted image user posted image user posted image Je vedno navdušen, ko je kaj notri user posted image user posted image

/quote]

user posted image  ...jaz mu dam še za popotnico plenico in jo uzput da v kanto...itak ves ponosen,ker ima še dodatno opravilo vmes...

manna-ne rabiš ji s strogim glasom govort,zakaj bi ji...ne nasprotno al jo samo probaš posedet brez da karkoli rečeš...ali pa ji kaj lepega prišepni prav na potiho,da jo s šepetanjem pritegneš,ker če bi ji naglas rekla bi ti takoj povedala nazaj...tako bo pa z zanimanjem prišla do tebe ,ker jo bo zanimalo zakaj mamica tako šepeta le kaj mi želi povedati...pa ne sekiraj se ,če doma ne gre pač ni pravi trenutek da to spelješ...ali da ti nisi dovolj močna ali pa da pač ni pravi čas za njo,ali pa tudi ona probava do kje gre lahko...počakaj kak teden ,dva in probaj tako kot si napisala za morje je dobra ideja...

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
8.6.2011 14:46:24   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse

Jutro punce... Danes ne dobro, ker me pogled skozi okno, na dež in "mraz" razžalosti.
pa upam, da vsaj ta delovni dan hitro mine.... potem bomo pa že nekak.
Pozdavček

Ah ne no...mora dež malo sprat grehe tega sveta,pa slabo voljo pa dolžnike in nataknjence in tiste ,ki žugajo za nami user posted image ...sej veš za dežjem posije sonce...zagotovo te že greje...sonce mislim...

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
8.6.2011 14:47:12   
bjondi
minni-ja ja tud ti dobiš odgovor...sam bo treba mal počakat...morm nadoknadit za cel dan za nazaj...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
8.6.2011 14:51:24   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: tecka
Pa še eno smešnico povem: zadnjič je Srečku babica dala kozarec soka.Je lepo spil po požirkih, kot v gostilni, ko je končal, je pa rekel: "Plačam"user posted image user posted image user posted image

user posted image  model...

Jaz zanč žigcu rečem kam pa greš ;pa pravi na morje
aja a pa imaš ključe;pa pravi ja
sem rekla kje pa;pa pravi dol... u fermi

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
8.6.2011 14:53:41   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

no zarad tega vas jaz samo berem in nič komentiramuser posted image kljub temu da vsakič ko mu omenim če gre na kahlico gre z veseljem in se vsakič polula mi tole ni odvajanje..kljub temu veselju se mi ne zdi še pripravljen..ko bo pa znal povedat pa bomo zavihal rokave in se tega lotili..pa če prav bo to čez 2 meseca al pa pol leta..meni je popolnoma vseeno..

Tud naš še nikoli ni rekel za lulat...vedno pa imamo pridelek ko ga posedem...in če ga vprašam če gre vedno reče ne user posted image ...imam pa to za del nekega odvajanja...čeprav bo suh šele septembra...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
8.6.2011 14:54:45   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: lenika

Pa še eno smešnico povem: zadnjič je Srečku babica dala kozarec soka.Je lepo spil po požirkih, kot v gostilni, ko je končal, je pa rekel: "Plačam"user posted image user posted image user posted image

Pa se meni zdi, da nikoli nikamor ne grem - mali že točno ve, da mama pije BELO KAVO. In ko mu rečem npr. po kosilu, da mama rabi čas, da si skuha kavo, on lepo reče "belo kavo"user posted image .

user posted image  Jaz si eno jutro kuham kavo in Daša se nekaj igra. Pridem zraven in jo nekaj sprašujem, ona pa meni: Daj mami pij kavo.user posted image

user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
8.6.2011 15:51:11   
10ka
evo, da se še jaz malo javim.
odvajanje od pleničke - jo damo kdaj na wc, pa naredi lužo in je blazno ponosna. poleti bomo na morju blez plenice, pa bomo videli, kako bo. če bo šlo, bo šlo, drugač pa drugo leto. je pa smešna - ko se pokaka (v plenico seveda), to vztrajno zanika, čeprav se vsi okoli nje dušimo v smradu. ampak ne - ona ni pokakana in ne bo priznala. razen seveda, če je bilo za zajtrk kakšno sadje npr kivi. potem pa kar sama zleze na previjalko in nas kliče, da jo previjemo user posted image

Kaj bodo vaši malčki dobili za darila, ko bodo/so upihnili drugo svečko? jaz vsem, ki vprašajo, naročam, da nabavijo spodnje hlačke in igrače za na plažo/peskovnik. te peskovniške igrače namreč vztrajno zgubljamo... pa v vsakem avtu moramo imeti po dva kompleta, pa dva kompleta doma, pa pri dedkih in babicah po dva kompleta, pa že v zooju bi moral kar pustit kak komplet.

http://liliputi.blogspot.com/

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
8.6.2011 20:12:20   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: mini86
no moram vam priznati da sem/sva že en teden lepo na ločevalni dieti in nama zelo lepo uspeva..pijem lepo vodo in sem mensezdi ozdravljeni kokakolaholik..ne pogrešam je čeprav jo imam še doma..no mogoče pride prav gdaj na dan ko lahko grešim:)
rekla sva da nauva nobenemu povedala ker potem vsi samo a to pa lahko ješ, a si šla kej dol, a ne hujšaš več in pododbno..

morm rečt pa da je kar kriza ker noben ne ve in sva rečmo zdej mela tri dni beljakovinski dan-se pravi sva jedla meso..ampak vztrajava naprej in vem da nama bo uspelo..
ne morem vam povedat kako dobro se počutim ko kakšni stvari ki se ji prej nisem odrekla sama pri sebi rečem NE in je zadeva zaključena..

seveda bo problem morje ker tam je dovoljeno vseee:)
no pa sva rekla da neki pretiravala ne bova s hrano niti z dieto..več ali manj se bova držala, večerja bo pa vseeno kakšna padla..

na začetku je bilo težko, prvi dan sem imela migreno, drugi dan me je bolel želodec, danes pa je ta hudo že mimo in mi ni panike rečmo zjutraj samo 2 sadja do kosila..sem ponosna sama nase tok da vam tud povedat ne morem..

user posted image  zastavljen cilj...najvažnejše je ,da ga držiš in da ga ne izpustiš,tako kot si do sedaj že verjetno kakšnega...drži ga močno kot tisto kar ti pomeni ta trenutek največ...in ga ne spusti,čeprav te bo že vmes kdaj zamikalo,da odnehaš... zastavita si še kaj želita doesežt s tem ,kakšne rezultete želita imet...več kot bo zapisanega ,večja vama bo motivacija za dosego cilja...to , da ti je prvi dan ven udarjala migrena je čisto normalen pojav in to da si imela želodčne težave je tudi čisto normalno...ja vem , zate ni bilo...ampak ker si se podala v neke nove vode telo ni bilo pripravljeno na nov preobrat-zate in za telo ...in takšna reakcija je normalen pojav...in se veseli tega ,da ti je ven butala migrena ,saj veš da si naredila nekaj dobrega zase,ker je telo reagiralo...se pravi bodo vsi naslednji dnevi za tvoje telo poslastica v smislu čiščenja...čiščenja starega, tistega kar si do sedaj grešila...seveda ti bo kak dan še ego malo ven butnil v smislu ah dej mini ne no a nama ni blo prej fajn,ko sva pila kokakolco pa se pregrešila še kje...mini dejva to še naprej počet,sej vem da bi se ti tudi boljše počutila v prejšnji koži...zdej moraš samo čez to...težko bo ...ampak pojdi...zase,za tvojega partnerja da se presežeš v smislu ,da pa le zmoreš...in s tem rasteš in se razvijaš in segaš še po boljših rezultatih...če ti nebi ego ven udaril bi bil to zate čist en navaden test ,z lahkoto rešen...ampak ker je vsak test težek toliko kot ga zmoremo rešit...valda da ne boš obupala in seveda boš šla do konca...in ko prebrodiš tahuj krizo ,ko boš na nek način že malo močnejša in že skoraj na polovici do cilja,povejta to še prijateljem...da se boš presegala še tam,ko boš dobivala dnevno teste,če si še na dieti,kok si šla dol,ja zakaj sploh vztrajaš...to je pa potem še dodatni plus ,da greš lahko še čet vse glupe komentarje ,ki se vtikujejo vate...in da te seveda ne spravijo v reakcijo...ampak ,da si ob tem mirna ,zadovoljna in nad seboj navdušena kaj lahko zmoreš...zmoreš nekaj kar bo dalo tebi nov zagon in nove podvige za nove dosežke...eeej držim pesti in ne izpusti cilja,važi...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
8.6.2011 22:05:22   
mini86
bjondi moja...važiuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
9.6.2011 7:02:15   
bačko
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

user posted image  lenika...že pišem...

...danes pošiljamo sladke poljubčke naši junijski sončnici Manci, ki bo z mamico in atijem popoldan pihnila svoji drugi dve svečki na tortici...mamica velikokrat napiše,da je Manca njena miss...in mislim ,da ni besede ,ki nebi bolj opisala svoje princeske...lušna,nagajiva,že dolgo zgovorna ,včasih malo trmava ampak to je pač naša Manca...in mamica je prav gotovo na njo ponosna,četudi ji kdaj pa kdaj kakšno zagode...želim vam vse lepo... naj dan postane eden najlepših dni v letu in naj ostali dnevi ne bodo prav nič slabši od današnjega...vse lepo vsem trem in naj ljubljanska sapica ponese poljubček na vaš konec...

Se podpišem pod to lepo voščilo!

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
9.6.2011 7:08:16   
bačko
09.06 meti21-GAJ
09.06 kalanteja-JULIJA
09.06 deja777-DANAJA TEA
09.06 goldy-ALJA
Vsem želim vse naj naj za drugi rojstni dan! In seveda tudi moji Lori.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
No včeraj je bila Lora celo popoldne brez pleničke in se niti enkrat ni polulala.Se mi pa zdi da njena vzgojiteljica malo preveč sili s tem da bi bili že brez pleničke.Tak občutek sem včeraj dobila ko mi je rekla da Lori pa ne gre in in ne gre brez pleničke, da se je polulala pa čeprav sta jo na vsake pol ure dajali na kahlico.Moje mnenje je da bo že ko bo njen čas.Nočem jo siliti v nekaj.Je pa zopet ponoči kakala.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
9.6.2011 8:48:33   
tecka
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

09.06 meti21-GAJ
09.06 kalanteja-JULIJA
09.06 deja777-DANAJA TEA
09.06 goldy-ALJA
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Danes pa vladajo pučkeuser posted image
Vse najboljše s temuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
9.6.2011 8:54:14   
tecka
Da ne boste rekle, da ne ubogam....user posted image
Sem Srečkotu danes rekla, da gre lulat na kahlico - torej brez vprašanja, ampak samo seznanitev z dejstvi. Pa se spet ni izšlo. Sploh ni protestiral, samo noge je stegnil, da je bil cel "trd" in je mama spet izviselauser posted image user posted image user posted image
Tako da za tolažbo vsem - naš Srečko bo tozadevno zadnji.

Smo pa imeli včeraj v vrtcu roditeljski sestanek in je vzgojiteljica tako lepo govorila o naših otročkih, da smo se mame kar topile. Ampak res - lani ko so začeli z vrtcem, eni še hodili niso, letos pa že govorijo, gredo sami na kahlico (pri nas jih spodbujajo, da si pri slačenju in oblačenju pomagajo otročki med sabo). Skratka s plenico ali brez je za njimi leto ogromnega napredka.

Po roditeljskem smo šli pa v bližnji gozd nabirat jagode in bilo je - neprecenljivo. Je Srečko kmalu zapopadel, kako je treba nabirat. Prav škoda, da smo bili brez fotoaparata.

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
9.6.2011 10:22:34   
Mala_princeska

oooo jeee internet dela...so končno telemahovci prišli modem zamenjat...je mož rekel ,da lahko sam pride ponj in ga zamenja...ampak tako pri njih ne gre morajo oni pridt...in zdej sem spet v svetu in nič več odrezana user posted image ...

user posted image user posted image user posted image

pr nas pa Telekomovci glihkar(beri danes) zamenjali en napajalni kabel in sem spet on-line, od torka popoldne bili brez.

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
9.6.2011 10:23:57   
Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

pa še eni naši junijki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ker si me res spravila v dobro voljo - hvala bjondi user posted image user posted image user posted image user posted image ti povem, da sem kar solze v očke dobila in sem jih spustila nekaj od sreče, res sem ti hvaležna.

user posted image    ...pa upam da ne od hudega...mal se hecam user posted image ...

ne ne od hudega, od sreče user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
9.6.2011 10:28:52   
Mala_princeska
Vse najboljše soimenjkinji Manci.

Mance pa res znajo kaj zagosti user posted image user posted image naša najbolj uživa ko v kopalnici šprica in stušira mamico user posted image v oblačilih seveda, ne pod tušem.

Vse najboljše VSEMMMMM ostalim SONČKOMMM , mistrom in missicam user posted image user posted image user posted image

lepo se mejte....

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
9.6.2011 14:09:47   
lenika

09.06 meti21-GAJ
09.06 kalanteja-JULIJA
09.06 deja777-DANAJA TEA
09.06 goldy-ALJA

Danes pa vladajo pučkeuser posted image
Vse najboljše s temuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
9.6.2011 16:19:04   
smrketa24

09.06 meti21-GAJ
09.06 kalanteja-JULIJA
09.06 deja777-DANAJA TEA
09.06 goldy-ALJA

Vse naj naj tudi od mene!!!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
9.6.2011 16:23:18   
smrketa24
Vse naj naj pa tudi mannini Manci, ki je včeraj praznovala.

Nisem mogla prej do računalnika, nam je v torek strela udarila v hišo in sva imela v dnevni manjši požar, ki ga je možek na srečo hitro pogasil.  Je pa štala, ker nama je skurilo računalnik, telefon, router in modem in nama internet ne dela, drugače bi že včeraj voščila slavljenki. Danes sem šla pa kar do mojih, da vidim, če je kaj novega user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1172
10.6.2011 0:43:42   
bjondi
Ja tudi mi bili spet celo dopoldne braz neta-spet ...baje naš konec ne samo mi z novim modemom user posted image ...

09.06 meti21-GAJ
9.06 goldy-ALJA
09.06 kalanteja-JULIJA

09.06 deja777-DANAJA TEA
09.06 bačko-LORA

Tudi iz moje strani želim vsem štirim vse lepo ob praznovanju drugega rojstnega dne...

Bačko naj bo dan nasmejan,čeprav zamujam z voščilom pa vseeno ga sprejmi še danes z lepimi željami tudi tvoji navihanki Lori,ki je na vseh slikicah tako nasmejana ,v njenih učkih pa se sveti iskrivost,navihanost in sreča...naj bo takšnih dni v vašem vsakdanjem ritmu čim več...naj se iskrivost in navihanost preneset__a tudi na mamico,da bo izžarevala še več optimizma če ne drugega,da bo lorino kakanje steklo kot po maslu user posted image ... vse lepo ob pihanju druge svečke vam želim in lepo praznujte...

< Sporočilo je popravil bjondi -- 10.6.2011 0:47:38 >

Neposredna povezava do sporočila: 1173
10.6.2011 1:07:32   
bjondi
Danes pa praznuje junijski sonček Srečko s tremi spremljevalkami Julijo,Dašo in Hano.

10.06 tecka-SREČKO
10.06 july08-JULIJA
10.06 lenika-DAŠA

10.06 blu-HANA

Ker vem in sem prepričana v to ,da naša tečka da svojemu princu vse kar mu lahko da ,bom samo dodala da je druženje z vama bilo vedno neprecenljivo,čeprav smo kljib hitremu tempu našega Srečka, preživeli kar nekaj lepih trenutkov...naj bo današnji dan v znamenju zadovoljstva in radosti...in naj jutrišnji in vsi naslednji dnevi prinesejo smeh,ljubezen,zdravje in veselje...trmico pa naj vetrič kdaj pa kdaj tudi odnese in jo čez čas ponese nazaj,da bo tečka vedela da ima ob sebi svojega Srečka...

Lenika tudi tvoji Daši želim vse lepo ob drugi upihnjeni svečki in ostanite še naprej ena prekrasna družinica obdana z srečo in smehom na obrazu...

July tudi tvoji modrooki lepotički Juliji želim vse naj naj ob rojstnem dnevu...in naj ti hiter tempo s tvojimi sončki,prinese še kakšno minuto več ,da se javiš še kdaj na naših straneh...

< Sporočilo je popravil bjondi -- 10.6.2011 1:11:53 >

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
10.6.2011 10:23:48   
tecka
Živ, punce.
Ja, Bjondi, naj trmico odnese sapica...samo pri nas bi morala bit burjauser posted image user posted image user posted image

Tortico smo imeli že včeraj popoldne smo se imeli fino. Prevsem pa nas je bilo - malo. Smo praznovali samo z žlahto od našga. Sem pa kljub temu kar utrujena od celega tedna in komaj čakam, da jutri pospimo malo dlje.

Je pa jutri lunin festival v Lj Tivoliju, če katero zanima:
http://www.luninportal.si/
Zaenkrat še ni odpovedan zaradi dežja (dela tam brat od našga). Mi bomo šli popoldne, ko naš malo odspi po nočni izmeni.

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj otrok res potrebuje za prvi razred?
Prvi razred je pomemben korak – tudi pri nakupu šolskih potrebščin. Kaj otrok zares potrebuje in česa ne? Sestavili smo ...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?