lluna
|
Pozdravljene! Vam malo napišem, kaj se dogaja z mano.. v petek zjutraj me je presenetil rjav sluzav izcedek, ki se potem ni več pojavil, v majhni količini sem po tem dogodku še dvakrat opazila nežno roza-rjav izcedek, včeraj je vse popolnoma prenehalo. Bi lahko bil tisti prvi rahli izcedek 14.6. ovulacijska krvavitev, kdaj se lahko pojavi? Imam pa od včeraj grozne prebavne motnje, ves čas me zvija, upam, da bo danes kaj bolje. Tudi prsi imam bolj mehke. Seveda je nabrž vse to lahko tudi PMS, kaj menite? Nekaj mesecev nazaj namreč sploh nisem vedela kaj to PMS je, nikoli nisem imela težav.., od kar pa spet delava na , se vsak mesec prikažejo kakšni novi znaki. Toliko z moje strani, pustimo se presenetiti, čeprav ni tako lahko čakati, kot se sliši, pa saj same veste! Jassika hvala za dobrodošlico in lepe želje. Žal mi je za tvojo izkušnjo, kot vidim, pa imaš tudi ti doma že enega sončka? Janchek, tebi pa srečno jutri, vidim, da imaš pregled! Katte, upam, da pri tebi vse lepo poteka, še 2 dni.... Pozdravček vsem!
|