|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Antiflat kapljice proti krčem 15.6.2011 12:01:53
|
|
|
|
Medea10
|
Dobi se jih samo v Avstriji ja. Mi smo jih imeli, pa nam niso pomagale. Sem jih pol stekleničke vrgla proč.
|
|
|
|
|
RE: Antiflat kapljice proti krčem 15.6.2011 13:21:11
|
|
|
|
SaMaa
|
Jaz imam še nove, zapakirane, če rabiš. Nam so Sabsimplex pomagale....
|
|
|
|
|
RE: Antiflat kapljice proti krčem 15.6.2011 13:41:11
|
|
|
|
matejast
|
Hej samma- imaš ZS.
|
|
|
|
|
RE: Antiflat kapljice proti krčem 18.6.2011 22:42:19
|
|
|
|
matejast
|
A je imela katera občutek, da je bilo po kapljicah še slabše? Mi jih zdaj dajemo 2 dni in malega ful zvija in napenja, imam občutek, da še bol kot prej. A rabijo kapljice svoj čas, da začnejo delovat, al naj bi takoj? naj jih ukinem?
|
|
|
|
|
RE: Antiflat kapljice proti krčem 19.6.2011 4:12:14
|
|
|
|
Hope2
|
Kapljice delujejo takoj, če delujejo. Zato ukini za kake 2-3 dni, če bo bolje, potem ne dajaj več. Če ne bo nič bolje, lahko čez 2 dni spet poskusiš.
|
|
|
|
|
RE: Antiflat kapljice proti krčem 15.8.2011 15:10:05
|
|
|
|
ninaninanina
|
če katera potrebuje antiflat kapiljice jih pošljem
|
|
|
|
|
RE: Antiflat kapljice proti krčem 15.8.2011 17:32:33
|
|
|
|
babygirl1
|
ja jaz bi jih rabila-že nekaj časa iščem kandidata, ki bi šel kaj proti avstrijskem koncu..tako da če jih imaš jih lahko pošlješ meni :)
|
|
|
|
|
RE: Antiflat kapljice proti krčem 15.8.2011 18:14:11
|
|
|
|
ninaninanina
|
ni problema, na mail nina.skavcnik@gmail.com mi napiši naslov
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki6 predlogov za izlet z nosilkamiSe vam zdijo izleti z majhnimi otroki nemogoči? Nikar ne skrbite. Nošenje otrok v nosilkah vam omogoči pohajkovati po vo...
Zadnje s foruma
Dotikanje med nogami.
пеперутка16
Moj triinpolletnik se nenehno dotika svojega lulija in noče nehati. Poskusila sem ga na različne načine odvrniti, vendar ne deluje. Rada bi, če bi mi kdo, ki je imel podobno situacijo, napisal, kako jo je rešil. Hvala.