Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
ker je prejšni mesec prišla prej,ta mesec pa res ne vem pri čem sem...sm mela tolk faj po operaciji do maja na 28 dni M,zdej pa kr neki...
sej vam sporočim nič bat,pa naj bo dobra al pa slaba novica!!!!!!!

....no tudi jaz se še iz meseca v mesec borim s to
. no saj si mislim, da pa enkrat pa ni hudič da ne bi uspelo
....
dober spermiogram...no mogla sem se mal spihat...
sicer sva ta mesec zelo malo
pa vendar. O bi naj imela tam okoli 7,8.6, se pravi da je od tega en teden. danes mi je že cel dan tako slabo, da je to grozno. sej vem, da je to še prehitro, ampak a bi mi lahko bilo že slabo v primeru da sem noseča? butasto, ampak saj veste kako je
, vse spremembe, ki jih čutiš lahko pripisuješ možni zanositvi, ker je želja tako velika. V glavnem, sej veš dokler ni
.
sej veš, tudi v meni je upanje da je kljub temu uspelo, ampak sva nazadnje 5.6., dva oziroma tri dni kasneje pa naj bi bila O. bomo videli...ne bom pa razčarana če ne bo, ker se nisva kaj dosti pretegnila. držim pesti zate, da je končno uspelo, pa seveda tudi za druge. midve bova pa čez 10 dni že vedeli kako in kaj.
, čist nedosledna, ampak dobro, vsaj nekaj je. Pa tud folno kislino jemljem tko ... 3krat na teden.
Pozabljivka! Joj, za 1.