Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 16.6.2011 16:14:33
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar Malo sem vam slikic prilimala.Pa hvala za obiske Ly,Bambi in Koala.Marta,tebe pa je tudi blo fajn videt,čeprav samo za nekaj minut! ni za kaj Podpis. Mi je bilo v veselje.
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 16.6.2011 16:15:35
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Ja, res je cuker tamali, komaj čakam, da ga vidim v živo Upam,da že naslednji teden kako kavo zorganiziramo,pa pridema. bi pasala kaka kavica spet. lahko že v ponedeljek, če bo katera v mestu. mi2 imava ft ob 13h. drugače pa kateri drugi dan naslednji teden. Predvidevam da sem popoldan, zato komot in tudi že komaj čakam. Da vas spet malo vidim.
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 16.6.2011 16:26:16
|
|
|
|
arabela*
|
dan da se malo javim...delam nekaj še za šolo danes, pa mi več ni...ko je zunaj tak lepo..... Še fajn da imam popoldansko sonce, da se sončim zraven matcar..lepe slike, pravi cukerček je mali Teo nisem dobro razbrala, kaj sta kupla?
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 16.6.2011 16:58:36
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya nisem dobro razbrala, kaj sta kupla? Kupla sta rikšo. Priklopi se jo na kolo in odzadi lahko voziš 2 otroka. Evo slikico.
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 16.6.2011 19:08:51
|
|
|
|
ly117
|
Punce vprašanje. Jaz moram dat Lukecu delat osebno, pa me zanima če mora bit on zraven ali ne in kaj še rabim razen slike?
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 16.6.2011 19:14:50
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Punce vprašanje. Jaz moram dat Lukecu delat osebno, pa me zanima če mora bit on zraven ali ne in kaj še rabim razen slike? Ne rabi bit poleg....poleg slike pa rabiš verjetno še samo kak svoj osebni dokument in seveda evrčke
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 16.6.2011 19:17:05
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Matcar slikice so . Podpis
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 16.6.2011 19:25:53
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Teo je ful priden,ga je babica danes pohvalila,edino kaj imama težave z hranjenjem,oz. ne pridobiva na teži,zato se morama hranit na 2 uri,ponoči na 4 ure,pa poliva.Upam,da se bo to porihtalo čimprej.Je pa zelo priden otrok. Matcar je polival tudi prej,ali je to odkar se pogosteje dojita? Pa da ne pridobiva dovolj je malo grobo rečeno od patronažnih-je le otroček komaj dober teden star Mene je pri Sari isto hotela prepričat patronažna,ker se je 10 g premalo zredila,bi ji verjetno kar sama lastnoročno naredla dodatek,če bi ga imela,pa me ni uspela prepričat-naša madam se je 1. mesec kljub maratonskemu spanju zredila za skoraj 1 kilo Odločila se boš seveda sama,ampak jaz ga vseeno ne bi pretirano budila zaradi dojenja...slej kot prej sami rabijo več in se posledično več dojijo
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 16.6.2011 19:29:01
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya nisem dobro razbrala, kaj sta kupla? Kupla sta rikšo. Priklopi se jo na kolo in odzadi lahko voziš 2 otroka. Evo slikico. svetovna je...mi mamo tudi nekaj podobnega
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 16.6.2011 19:30:56
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Zmatrana sem že ko pes, pa me še 2 dni čakata. Pa še 6 nočno bi morala delat pa sem rekla NE.
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 16.6.2011 19:35:57
|
|
|
|
sami0804
|
Tak...moje ure so vun... Mitja danes končno brez vročine,ampak bo ta teden še doma. Drugi teden pa je že konec šole ...kam je izginilo 10 mesecev?? Sedaj pa še lepo žemlje spečem,stroj napolnim,da se bo ponoči lepo perilo opralo....pol pa smo že tak v nizkem štartu za v posteljo Lep večer še naprej...
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 16.6.2011 20:39:14
|
|
|
|
ly117
|
Čer!
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 16.6.2011 21:10:02
|
|
|
|
ly117
|
Moje ure so ven. Čavči in nočko.
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 16.6.2011 21:32:50
|
|
|
|
Arwenko
|
Čer...še 45 minut pa konec 24 urnega posta, ki sem se ga celo držala, brez prekrškov
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 16.6.2011 21:32:56
|
|
|
|
bambixxx
|
Čer, danes sva imela razvojno z malim in ni glih ok . Navadil se je nepravilnih gibov, ker se hoče direkt iz hrbta vsest, namesto iz boka. Mi ga pa tudi nismo tako striktno skozi popravljali. Skratka ga bo treba trdo prijet je rekla Koražija. Malo me skrbi, ker najbrž oktobra še ne bo hodil, ko bo šel v vrtec. Nekaj časa še gre, potem pa tudi v vrtcu ne morejo posebej nanj gledat. Tako, da bomo morali dati vlogo za nekega spremljevalca, ki ti ga dodeli država, če otrok pač ni sposoben sam bit v vrtcu. Malo me je prestrašla oz. sem zaskrbljena, ker mi je bilo samoumevno, da bo že shodil, ko bo tak daleč Pa očitno ni tak simpl... Drugače ima pa vsaj mere lepe, 11 kg in 78 cm.
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 16.6.2011 21:34:02
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Čer...še 45 minut pa konec 24 urnega posta, ki sem se ga celo držala, brez prekrškov jaz sem nekaj malega jedla, ker ne prenesem če mi kruli po želodcu.
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 16.6.2011 21:46:38
|
|
|
|
matcar
|
Čer!
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 16.6.2011 21:48:27
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Teo je ful priden,ga je babica danes pohvalila,edino kaj imama težave z hranjenjem,oz. ne pridobiva na teži,zato se morama hranit na 2 uri,ponoči na 4 ure,pa poliva.Upam,da se bo to porihtalo čimprej.Je pa zelo priden otrok. Matcar je polival tudi prej,ali je to odkar se pogosteje dojita? Pa da ne pridobiva dovolj je malo grobo rečeno od patronažnih-je le otroček komaj dober teden star Mene je pri Sari isto hotela prepričat patronažna,ker se je 10 g premalo zredila,bi ji verjetno kar sama lastnoročno naredla dodatek,če bi ga imela,pa me ni uspela prepričat-naša madam se je 1. mesec kljub maratonskemu spanju zredila za skoraj 1 kilo Odločila se boš seveda sama,ampak jaz ga vseeno ne bi pretirano budila zaradi dojenja...slej kot prej sami rabijo več in se posledično več dojijo Sami,že v P ni dobil nič gor,zgubil pa je 220 g.Pa polival je tudi že v P,spal pa cca.4 ure,ponoči še kako več.Saj ponoči ga ne zbujam na 2 uri,se sam na 3-4 zbudi,tak da ni panike,problem je podnevi,ker bi on kr spal,mi ga uspe v 3-h urah komaj zbudit.
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 16.6.2011 21:49:40
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx Čer, danes sva imela razvojno z malim in ni glih ok . Navadil se je nepravilnih gibov, ker se hoče direkt iz hrbta vsest, namesto iz boka. Mi ga pa tudi nismo tako striktno skozi popravljali. Skratka ga bo treba trdo prijet je rekla Koražija. Malo me skrbi, ker najbrž oktobra še ne bo hodil, ko bo šel v vrtec. Nekaj časa še gre, potem pa tudi v vrtcu ne morejo posebej nanj gledat. Tako, da bomo morali dati vlogo za nekega spremljevalca, ki ti ga dodeli država, če otrok pač ni sposoben sam bit v vrtcu. Malo me je prestrašla oz. sem zaskrbljena, ker mi je bilo samoumevno, da bo že shodil, ko bo tak daleč Pa očitno ni tak simpl... Drugače ima pa vsaj mere lepe, 11 kg in 78 cm. Ojej,si mislim,kak se počutiš. Mogoče pa le ni tak hudo,kot se bere.Upam,da vam uspe porihtat in da ne boste rabli spremljevalca!
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 16.6.2011 21:49:41
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx Čer, danes sva imela razvojno z malim in ni glih ok . Navadil se je nepravilnih gibov, ker se hoče direkt iz hrbta vsest, namesto iz boka. Mi ga pa tudi nismo tako striktno skozi popravljali. Skratka ga bo treba trdo prijet je rekla Koražija. Malo me skrbi, ker najbrž oktobra še ne bo hodil, ko bo šel v vrtec. Nekaj časa še gre, potem pa tudi v vrtcu ne morejo posebej nanj gledat. Tako, da bomo morali dati vlogo za nekega spremljevalca, ki ti ga dodeli država, če otrok pač ni sposoben sam bit v vrtcu. Malo me je prestrašla oz. sem zaskrbljena, ker mi je bilo samoumevno, da bo že shodil, ko bo tak daleč Pa očitno ni tak simpl... Drugače ima pa vsaj mere lepe, 11 kg in 78 cm. o, madoniš, velik je vaš fant al pa naš mali glede hoje pa...nočem pametovat, saj vem, da je dr. tam zaradi tega in je seznanjena s temi stvarmi, ampak, kaj ni do oktobra še 3 mesece in pol??? Do takrat se marsikaj lahko spremeni in jaz vem, da bo vaš fant do takrat napredoval. Ne se sekirat, ok? Pošiljam vam
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 16.6.2011 21:51:56
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx Čer, danes sva imela razvojno z malim in ni glih ok . Navadil se je nepravilnih gibov, ker se hoče direkt iz hrbta vsest, namesto iz boka. Mi ga pa tudi nismo tako striktno skozi popravljali. Skratka ga bo treba trdo prijet je rekla Koražija. Malo me skrbi, ker najbrž oktobra še ne bo hodil, ko bo šel v vrtec. Nekaj časa še gre, potem pa tudi v vrtcu ne morejo posebej nanj gledat. Tako, da bomo morali dati vlogo za nekega spremljevalca, ki ti ga dodeli država, če otrok pač ni sposoben sam bit v vrtcu. Malo me je prestrašla oz. sem zaskrbljena, ker mi je bilo samoumevno, da bo že shodil, ko bo tak daleč Pa očitno ni tak simpl... Drugače ima pa vsaj mere lepe, 11 kg in 78 cm. Jaz se ravno nebi sikirala za to no, tudi če še ne bo hodil ko gre v vrtec, pa saj ne bo prvi in zadnji. Mislim da je kr nekaj 11 mesečnikov, ki še ne hodijo, tako da pomoje za jaslično skupino neke panike ni, so vzgojiteljice navajene, da imajo kakšne, ki jih pač vozičkajo na sprehode.
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 16.6.2011 21:52:29
|
|
|
|
matcar
|
Zmantrana sem v nulo,križ boli,pa še sumim,da se mi šivi odpirajo,ker me cuka noter,pa cedi se nekaj ven.Bom jutri patronažni rekla,da mi naj pogleda.Pa še tolko mam laufarije,vsaj nekaj mioram ju3 porihtat,ostalo pa naslednji teden. Glede kave-v ponedeljek še jaz ne morem,je moj še doma,v torek pa bi šlo,ker imama kontrolo v P z Teom.
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 16.6.2011 21:53:42
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya nisem dobro razbrala, kaj sta kupla? Kupla sta rikšo. Priklopi se jo na kolo in odzadi lahko voziš 2 otroka. Evo slikico. svetovna je...mi mamo tudi nekaj podobnega No,naša je v rumeni barvi.
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 16.6.2011 21:57:10
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Zmantrana sem v nulo,križ boli,pa še sumim,da se mi šivi odpirajo,ker me cuka noter,pa cedi se nekaj ven.Bom jutri patronažni rekla,da mi naj pogleda.Pa še tolko mam laufarije,vsaj nekaj mioram ju3 porihtat,ostalo pa naslednji teden. Glede kave-v ponedeljek še jaz ne morem,je moj še doma,v torek pa bi šlo,ker imama kontrolo v P z Teom. Joj bejba, daj ti malo pazi nase no
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 16.6.2011 21:57:33
|
|
|
|
majakla
|
Čer Dan bil skoraj prekratki, ampak vse izpeljali (beri: kavice, obiske, ...) in kooončno dali tamalega spat. Imam zbrko na telefonu in vas lepo prosim za telefonske, ker nimam nobene tanove več, torej nobene od vas. Imam od Rine, ki mi je danes sms poslala, pol pa še morala javit kdo je - oprosti.
|
|
|
|
Takoj po menstruaciji?qloqImam eno bolj splošno vprašanje, zanima me namreč kakšna je pri ženski možnost zanositve takoj po menstruaciji, kakšen dan ali dva ali 5.dni po mesnstruaciji ali je možnost večja ali manjša?Da (
60%)

Ne (
9%)

Mogoče (
12%)

Nevem (
5%)

Obstaja (
13%)

Ali je sploh ni (
1%)
Število vseh glasov: 108Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!