Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
za pričetek počitnic. Zame je res kar stresno zorganizirati varstvo. Za počitniške dejavnosti obeh fantov (tudi drugi gre v šolo jeseni in mi nekako srce ne da da bi bil do septembra v vrtcu) bomo odšteli cca. 750 EUR + 2x naš skupni dopust. No, sej če denar imaš ne razmišljaš, ampak poznam veliko takih, ki jim to predstavlja veliko težavo ali pa celo mission impossible. In kaj takrat? Kot je Zvezdica rekla - to je treba dat skozi.Se mi pa seveda zdi v teh leti biti učitelj sanjski poklic. 
. Saj najprej se je zgodil (dobesedno zgodil) novembrček, ampak ti mi očitno niso usojeni, ker je že drugi, ki se nama ni hotel rodit novembra. Potem, ko sem imela marca ss, pa sva videla, da si tega tretjega otročička očitno pač res želiva in sva rekla, da ga bova naredila - mislila sva ga sicer naredit zdaj, junija