dspela
|
Gulia, hvala za tolažbo. Res je prehudo. Ta mesec me še posebej stiska,ker sem imela v 1 nosečnosti rok 20.6, glih na možev rojstni dan..potem pa se še 2 nosečnost konča. Upam, da bodo čimprej našli vzrok. lluna, ne . Tudi prvič nisem uspela priti do NS, ker jaz sem imela rok po zadnji M 20.6, na NS sem pa bila naročena po roku iz UZ-ja, 12 teden. Jaz sem v ponedeljek šla na pregled, v četrtek pa bi imela NS, v petek pa redni pregled. Zdaj pa bi imela NS v petek, 24.6. Po netu sem brala, da polipi znajo povzročat težave pri zanositvi in donostvi, pa da lahko povzročijo težave v nosečnosti. G. pa nič ni rekala, da bi bilo to lahko neverno za zanositev(s tem nimam težav) in donositev. Mogoče pa ga imam na takem mestu,da ni nevarno. Tisti, ko še niso bile noseče ali rodile, naj ne bi ga odstranjevali. Sem pa tudi na forumih prebrala, da so jih odstranili na začetku nosečnosti. Naj pa bi bilo to nevarno, zaradi krvavitve. Pa v bolnici so mi rekli, da me mora mopja G. pregledat za pregrado. Pa sem rekla, da me je že pregledala, in da je nimam,ampak mi je našla polip..in nihče ni nič rekel... kot da je to čisto nekaj " nomalnega" sploh jih ni to zanimalo. Mi je sprejema zdravnica rekla,ko sem ji povedala za polip..pustimo zda to.
|