Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

je točna k švicarska ura. Če/ko mi bo prvič zamujala, bom vedela, da nama je uspelo, sploh ne bom kupovala testa (al jih bom pa ene deset, da vse za nazaj polovim)
.
.
.
. Držim pesti zate in za vse nas.
! resno, tako da normalno zivi se teh 14 dni, beri in pisi kaj na forumu, pa bo minilo kot bi mignil. pa se to je: ce ti test pokaze pozitivno, pa se ti naslednji dan ulije menstra, bos gotovo razocarana. raje pocakaj da ti tecka rdecka zamuja!
, ker sva šele dobro nehala "pazit", ampak - sicer ne vem kako bo tole izpadlo tukaj - mene bolj skrbi to, ker kadim (res da sem tale mesec zmanjšala iz škatle na polovičko) pa rada spijem tudi kako pivce - sploh v teh lepih toplih dneh, na vrtku, pa zdaj res ne vem a bi morala čisto nehat, če še sploh ne vem ali sem noseča. Če bi test pokazal +, mi sigurno ni treba it takoj na cigares pa na pivo, ampak dokler pa ne bom, si pa kakega še privoščim - pa da ne bo pomote - recimo malo pivo zvečer ali radler. Me bolj zato matra ta test