Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

...držim pesti, da bo čimprej...vsak dan v akcijo, čimmanj na to mislit, pa mora bit...teoretično ja...saj vem...
...no, meni je včeraj vse dol padlo...skoraj 100% sem, da nama ni uspelo, čisto nobenih znakov nimam (prvo nosečnost sem jih namreč imela), tečna in brez volje sem pa tako kot vedno nekaj dni pred
za tiste, ki vas je že obiskala
pa bi si človek mislil, da poleti gre lažje, ko imaš bolj polne dneve in si z mislimi nekje drugje. Zares držim pesti, da september pričara te čudežne črtice.
(oz. je skorajda ni) čisto odklopilo in nisem obremenjena niti z znaki, niti s štejem dnevov in računajem...in se počutim 50kg lažja kot prejšnje mesece. Tako da bom poskusila to vzdrževati naslednji mesec, pa mogoče le uspe
, sploh ne vem kdaj bom imela O.
+ cel živalski vrt za srečo in pluske
) - upam in vama želim, da je to to
že takoj po
... zdaj pa ne vem, ali res nima nič plavalcev ali pa je bil test pokvarjen
JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJJJJJ!!!!!
. V glavnem sem 99,9%, da nama ni uspelo in sem žalostna. Mož pa se je skoraj razveselil. Pravi, da je tok fajn dojenčka delat