Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

!
Me je moja mama,kot malo pupo strigla na ježka in vsakokrat sem bila grozno razočarana.
.Ko se odločiš odstranit podaljške se ustrižeš pač toliko kolikor imaš podaljškov in nič več.Vem pa zato,ker si jih moja sestra vsake toliko časa naredi .Svoje lase ima postrižene na paža do ušes in ko si da podaljške jih ima malo čez ramena,potem pa jih odstrani in ima spet isto frizuro kot prej.Je pa res da je treba it k izkušeni frizerki.Najbolje da greš po informacije k frizerki,ki to dela in boš videla da je to bolj enostavno,kot si misliš-ampak finančno je pa kar veliko
..očitno mam tak las da ne drži jih in so podalški tujec za moje lase. Moreš jih pa ful negovat,drgač ni nč,veliko dela je znjimi.
Sicer pa sem jaz par tednov prej postavila isto vprašanje, mogoče se kje na čvekanju v tri dni še skriva....
Verjamem pa da je s podaljški malo več dela.
.