| 

| Uporabniki na tej temi: nihče |  | 
  |    | Stran:   [1] | 

|        | Uporabnik   |  |  | 

| 

| 

| |   | RE: E.Leclerc razvijanje fotografij 18.8.2011 13:30:12
 | 
 |  |  |  

|  Najaa   
   | Tudi jaz sem dala pred časom razvit več kot 400 fotk pri njih in sem bila tako s kvaliteto kakor s ceno zelo zadovoljna. Prevzem je pa v poslovalnici. Ostalo ne vem. |  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: E.Leclerc razvijanje fotografij 18.8.2011 13:38:34
 | 
 |  |  |  

|  JB   
   | Najaa a si si namestila njihov program na računalnik? |  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: E.Leclerc razvijanje fotografij 18.8.2011 13:39:50
 | 
 |  |  |  

|  Medea10   
   | Ja, slike naredijo res lepe, ampak o dimenzijah slik pa raje ne bi... Niti 2 sliki nista bili enako dolgi. 11,5×15 sem naročila, dobila pa 11,5×15, 11,5×13, nekatere so bile celo 11,5×16. Ne vem a jih ne znajo prilagodit al kaj?
 Nisem jih nesla nazaj, se mi ni dalo komplicirat in se pritoževat.

|  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: E.Leclerc razvijanje fotografij 18.8.2011 15:10:01
 | 
 |  |  |  

|  Najaa   
   | IZVIRNO SPOROČILO:  JB 
 Najaa a si si namestila njihov program na računalnik?

Mislim, da sem ja.
 Pri meni je bila velikost ok, vse so bile iste.

|  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: E.Leclerc razvijanje fotografij 18.8.2011 15:19:58
 | 
 |  |  |  

|  *mačka*   
   | 
 IZVIRNO SPOROČILO:  Medea10 
 Ja, slike naredijo res lepe, ampak o dimenzijah slik pa raje ne bi... Niti 2 sliki nista bili enako dolgi.
 11,5×15 sem naročila, dobila pa 11,5×15, 11,5×13, nekatere so bile celo 11,5×16. Ne vem a jih ne znajo prilagodit al kaj?
 Nisem jih nesla nazaj, se mi ni dalo komplicirat in se pritoževat.

Točno tako tudi pri nas - tut dve nista enako veliki?!?!
   |  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: E.Leclerc razvijanje fotografij 18.8.2011 16:22:18
 | 
 |  |  |  

|  ksenija12   
   | jaz jih naročam pri dm, zmeraj počakam na njihovo akcijo, ko imajo fotografijo po 0,07 eur. Sem ravno dans oddala naročilo za okoli 500 slik. 

http://www.popolna-kmetica.blogspot.com/

|  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: E.Leclerc razvijanje fotografij 14.7.2014 11:13:12
 | 
 |  |  |  

|  mimica24 
   | Moram povedat, da sem nad fotografijami iz Leclerka zelo razočarana. Kvaliteta in cena sta super ampak o dimenzijah pa raje ne bi! Naročim 246 fotografij v velikosti 10_x_15, tako kot vedno ker so mi pač te velikosti najboljše tudi najbolj lepo pašejo v albume. Dobim fotografije, PLAČAM format 10_x_15, vse slike pa v formatu 10_x_13,5cm! Katastrofa no. Sicer so vse enakih dimenzij ampak takoj k sem paket odprla sem vedela da so slike premajhne. Komplicirat se mi ne da, ampak so izgubili stranko, tako da so oni na slabšem.
 Drugače sem vedno dajala ravijat v Fototabor ampak ker zdaj nekaj časa niso poslovali sem bila primorana poiskat drugega ponudnika. No, hvalabogu Fototabor spet deluje, tako da se kar vračam k njim, ki ti naredijo slike take kot jih pač naročiš in ne prirejajo nekaj po svoje.
   |  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: E.Leclerc razvijanje fotografij 14.7.2014 14:26:19
 | 
 |  |  |  

|  sončnica24   
   | 
 IZVIRNO SPOROČILO:  mimica24 
 Moram povedat, da sem nad fotografijami iz Leclerka zelo razočarana. Kvaliteta in cena sta super ampak o dimenzijah pa raje ne bi! Naročim 246 fotografij v velikosti 10_x_15, tako kot vedno ker so mi pač te velikosti najboljše tudi najbolj lepo pašejo v albume.
 Dobim fotografije, PLAČAM format 10_x_15, vse slike pa v formatu 10_x_13,5cm! Katastrofa no. Sicer so vse enakih dimenzij ampak takoj k sem paket odprla sem vedela da so slike premajhne. Komplicirat se mi ne da, ampak so izgubili stranko, tako da so oni na slabšem.
 Drugače sem vedno dajala ravijat v Fototabor ampak ker zdaj nekaj časa niso poslovali sem bila primorana poiskat drugega ponudnika. No, hvalabogu Fototabor spet deluje, tako da se kar vračam k njim, ki ti naredijo slike take kot jih pač naročiš in ne prirejajo nekaj po svoje.

Reklama za propadli foto tabor? Ne vem no jaz sem s slikami zadovoljna so pri zadnjem razvijanju bile vse takšne kot sem jih naročila - v primeru pa da nebi bile pa bi jih nesla nazaj saj to ni kompliciranje - kaj plačaš tudi zahtevaš.

|  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: E.Leclerc razvijanje fotografij 14.7.2014 17:10:54
 | 
 |  |  |  

|  mimica24 
   | Ne, nobena reklama ni to, meni je čisto vseeno kje kdo naroča fotografije, samo povedala sem svojo izkušnjo!   V Leclercovem ceniku niti ni velikosti 10x14, niti je ne gre izbrat pri naročilu, zato se mi ne zdi smiselno prepirat z njimi, pa tudi klicala sem že in so zagotavljali da je moja napaka, čeprav jaz vem da sem naročila v večji velikosti.
 Kakorkoli, povedala sem svoje izkušnje, lahko da sem pa edina ki se mi je to zgodilo in nobenega ne silim kje naj naroča slike, da ne bo pomote.
   |  
			|  |  | 

|    | Stran:   [1] | 

ime za fantkaPacotaKatero vam je najbolj všeč?
Matic (
51%)

Matija (
25%)

Matevž (
23%)
 Število vseh glasov: 210
Število vseh glasov: 210Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš 
svojo anketo!