Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Sej se delam da sem vesela pa zadovoljna ampak u srcu pa
!!Pa zgleda da bo ta mesec spet prišla ta nezaželjena,ker so prsi "usahnile",zvija me pa tut že kot pred M!!Ehhh ja.... dans mi je bolj za
in to KMALU!!
v naročje.
, preženite črne misli stran, kmalu boste vse srečke
. Jaz sem par let nazaj tudi jokala ob vsaki nosečki, pa vse moje prijateljice so bile ali noseča ali z malčki. Pa sem nekje globoko v srcu vedela, da bo prišel ta veseli dan tudi zame. In res sem dan pred valentinovim 2009 nalulala +, vesela ko radio. Res pa je, da je bila za nama trnava pot in kar nekaj let borbe, vendar se je izplačalo in sedaj sem ponosna mamica skoraj 11 mesečne hčerkice, ki komaj čaka da dobi družbo.
to pomeni da imam sedaj O, tako da bo zvečer akcija
"samo" tolkokrat, kot si napisala...nevem, če se spomneš iz avgusta dr.Knowitall...ona je tudi trdila, da tokrat pa se res ne bo primlo, ker sta samo na začetku in na koncu mesca, pa je vseeno noseča, tko da...think pink in bo
sm porabla skoraj cel dopoldan za oprat avto (tašen podvig ponavadi vzame maksimalno urco in pol), pol sm bla pa taaaakooo utrujena...zgleda, da še nisem uspela nadoknadit neprespanih noči na busu...pa sej bo kmalu bolše. Še 1 teden do počitnic, pol pa bo fajn. Edino res upam, da tokrat ne pride
tisti dan, ko se mi začne izcedek, kar je potem tudi do naslednjega meseca 28 dni do prvega dne izcedka...če kdo razume kaj hočem povedat
...
(1. krog)
in sicer sva res vsak drugi dan pa še včasih vmes
. Čeprav pri nas ne rata slončkat ravno vsaki drugi dan cel cikel, zaradi narave službe mojega
.