Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Popolarna trendy glasba 30.9.2011 10:55:21
|
|
|
|
Ženkica
|
Zanima me, ali ima morda kdo na računalniku posneto popularno trendy glasbo (mp3-je); potrebujem namreč za jutrišnjo žurko za moj r.d., ampak mi zaradi selitve ni zneslo snet dol z neta. V mislih imam predvsem: Lady GAga, Rihanna, Ne-yo, Maroon 5 (Moves Like Jagger), David Guetta..............skratka, glasba, ki jo vrtijo na radijskih postajah, MTV-ju Včasih smo temu rekli "komerciala". Sem pa iz Ljubljane; pridem z USB-jem, do tebe, mi posnameš, v zameno za kakšno veliko čokolado/vino oz. stvar dogovora :) tnx Ženkica
|
|
|
|
|
|
RE: Popolarna trendy glasba 30.9.2011 13:35:29
|
|
|
|
mamamajča
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ženkica Zanima me, ali ima morda kdo na računalniku posneto popularno trendy glasbo (mp3-je); potrebujem namreč za jutrišnjo žurko za moj r.d., ampak mi zaradi selitve ni zneslo snet dol z neta. V mislih imam predvsem: Lady GAga, Rihanna, Ne-yo, Maroon 5 (Moves Like Jagger), David Guetta..............skratka, glasba, ki jo vrtijo na radijskih postajah, MTV-ju Včasih smo temu rekli "komerciala". Sem pa iz Ljubljane; pridem z USB-jem, do tebe, mi posnameš, v zameno za kakšno veliko čokolado/vino oz. stvar dogovora :) tnx Ženkica Ta mi je zakon, je glihkar na MTV. :))) Ma si ziher, da bi na fešti na to plesali, pa Lady GaGa?
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Dotikanje med nogami.
пеперутка16
Moj triinpolletnik se nenehno dotika svojega lulija in noče nehati. Poskusila sem ga na različne načine odvrniti, vendar ne deluje. Rada bi, če bi mi kdo, ki je imel podobno situacijo, napisal, kako jo je rešil. Hvala.