Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

!!!!?!?!?
kdaj pa imaš rok? pa lepo te je slišat! (upam, da nisem narobe razumela in si sanwebdro spodbujala k višji rodnosti
- a so torej čestitke na mestu?
. tko, jaz prejšnji teden ugotovim da FUL dolgo časa nisem imela menstr. sicer imam mireno, sam lahk se zgodi, da ta reč tudi ven pade. joj, mene je kar panika zagrabla. sem se hitro naročila na pregled. naslednji dan ugotovim, da sem zgubila še rezervne ključe od avta!!! kera beda. pa da skočim nazaj na prvo zgodbo - naredim test in ena črtica... mi je kar odleglo, ker si trenutno res ne želim nosečnosti. vsekakor, moto prejšnjega tedna je bil: bolje izgubljeni ključi od avta kot izgubljena mirena...
A imate kakšpne trike kako si zmanjšate gospodinjsko delo? Ker meni je to
, običajna tehnika je, da ignoriram nered. Ampak na dolg rok ta tehnika ni najbolj uspešna. Otroke imet je zakon, ampak količina gospodinskih opravil, kii pride z njimi, je pa enormna. Ali se samo meni tako zdi?
.
v marcu 2012 in Julija bo dobila bratca ali sestrico.