Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: happy meal - rio figurice 17.10.2011 20:12:00
|
|
|
|
mateyka
|
aja, lahko damo tudi vse 4 za 2 Rio figuri.. vse za set
|
|
|
|
|
RE: happy meal - rio figurice 17.10.2011 20:57:01
|
|
|
|
betty.ford
|
mateyka, če najdem Luiza, ti ga odstopim. se mi zdi, da smo imeli najmanj 2. bom preverila jutri, če ne dobiš prej kje drugje.
|
|
|
|
|
RE: happy meal - rio figurice 18.10.2011 10:32:25
|
|
|
|
mateyka
|
jooooj, betty - to bi bilo prelepo najlepša hvala za trud že vnaprej. lahko mi kaj podarimo vam? mogoče kako Inarino risbo? ful lepo riše - poglej (tale je skupna ilustracija, ona riše - jaz barvam)
|
|
|
|
|
RE: happy meal - rio figurice 18.10.2011 10:35:38
|
|
|
|
Tutan
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka jooooj, betty - to bi bilo prelepo najlepša hvala za trud že vnaprej. lahko mi kaj podarimo vam? mogoče kako Inarino risbo? ful lepo riše - poglej (tale je skupna ilustracija, ona riše - jaz barvam) Tole riše tvoja hči? OMG, prekrasno
|
|
|
|
|
RE: happy meal - rio figurice 18.10.2011 17:05:34
|
|
|
|
betty.ford
|
našla. res imamo dva. zdaj se morava samo še zmenit, kako ga dobita. slikice so lepe, a jih kar spravi za spomin! je res vsestranska mala. vse pohvale mamici, ki se res veliko ukvarja z njo!
|
|
|
|
|
RE: happy meal - rio figurice 18.10.2011 17:32:45
|
|
|
|
mateyka
|
betty - THANKS od obeh!! bom poslala naslov na ZS.
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Spanje alergikovPaštetkaZanima me kako so spali otroci, dojenčki (po 3. mesecu), ki imajo potrjeno alergijo na hrano.
Seveda bom vesela vsakega komentarja, glede spanja in alergije, sploh, če se je stanje po uvedbi diete izboljšalo. Ni prespal noči do 2. leta (zbuja se več kot 3xna noč) (
33%)

Večinoma spi celo noč (
40%)

Zbuja se 2-3x/noč (
28%)
Število vseh glasov: 134Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!