bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse Bjondi, kako je bilo na kostanjevem pikniku? Mi pa to nič nimamo.. vsaj naša skupina ne, se nismo nič dogovorili... :( Sicer smo bili na en dva tri ,ker se nam je spet mudilo...starši smo kostanj prinesli že prej ,ker so ga morali napečt,skuhali so na litre čaja,skuhali tudi krompir,bila je muzika,pa razne delavnice-vse je potekalo na igrišču...mislim pa da sta dva takšna velika vrtčevska druženja na leto-kostanjev piknik in pa spomladi še ena podobna zadeva...lušno pa še starši se malo podružimo... Ijeee, jaz sem pa včeraj dobila dvojne čevlje za žano.. tist, ki sem poslala link.. upam, da res ne bodo premočili,... so bili za smešen denar.. pa še ene gumijaste podločene, ki bodo pa za rezervo. Za obojne skupaj sem dala 40 €. Končnooo... A ima katera kak nasvet kako zdravit, oz še bolje, preprečit herpes? Jaz sem se enega že rešila, pa kaj, ko imam zdaj 2 nova... Se mi bo zmešalo. Ga dolgo nimam, ko pa imam, pa sem 2 meseca dobra... ZA znoret.. Imam te hansaplastove obliže, vsaj boli manj, pa tud tak velik ne nastane.. ampak jaz ga sploh ne bi imela... Če imaš takšno katastrofo zaradi tega ti svetujem homeopatske granule ,ki zagotovo obstajajo tudi za tole reč...jaz sem tudi herpes človek,no ta zadnjega sem sanirala samo z pozitivnimi mislimi ,ga total odmislila,kot da ga ni -ga tudi mazala nisem...ampak če imaš tako štalo bi šla jaz na granulena tvojem mestu-več na mejl...tako da še zrastit prase ni uspel ...
|