|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   10-mesečniki
23.8.2005 15:58:43   
Natas@
A so vsi taki živci. Naš ni niti sekunde pri miru (no razen kadar spi ali se slučajno malo zaigra), zmeraj nekaj miga, se plazi, dviguje, maha,..., od njega že vse teče (pa je oblečen samo v bodi s kratkimi in dolge hlače) on pa še kar in kar.
Kdaj se vsaj malo umirijo in predvsem začnejo poslušat.
Me je že kar strah kaj bo ko bo začel sam hodit.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   10-mesečniki
23.8.2005 16:12:44   
darča
Joooooj, Nataš@, kot da bi našega opisovala.:)-

Pojma nimam, na nič ti ne znam odgovoriti,
ker sem na istem. S tem, da sem v našem primeru tudi jaz zraven samo v bodiju in kratkih hlačah in tudi od mene pogosto kar teče, še posebej, če želim kaj skuhat ali pospravit, kadar je buden.:zmeden:


Tudi jaz sprašujem enako, a katera kaj ve kdaj jih to popusti?:(

(odgovor članu Natas@)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   10-mesečniki
23.8.2005 16:30:11   
tania
Hvala enako, jaz že tudi upam, da se bo naša mala sčasoma umirila, ker je pravi poperček.
Non stop jo moram imet na očeh, pa še takrat mi kakšno shuha (rože). Zdej pa jo moram še bolj pazit ker je pred kratkim shodila in je cela žurka po hiši.
Sej drugače je pridna punčka, samo kaj ko ni niti minute, ampak res minute na miru. No, razen ko spi.

(odgovor članu Natas@)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   10-mesečniki
23.8.2005 16:47:03   
Bejba
Wellcome to the club. Tudi mi imamo živčka doma, ampak naju vsak dan znova tako nasmeji, da ni panike. Je pa res, da sedaj ko je ratal hudo nor na avtomobile in motorje, se z njimi kar zaigra in je nekaj minut celo mir :)-. Pa seveda kadar spi, to je pa pri nas tudi še kar pogosto ;). Drugače pa ima mravljice v riti, kaj čmo. Hvala bogu, da je tako :love:.

(odgovor članu Natas@)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   10-mesečniki
23.8.2005 16:49:16   
tinica
Naš Tin je tudi pravi živc, odkar hodi so ga same buške. Nič več ne morem narediti kadar sma sama. Pred kakšnim mescem je pogruntal kako se zleze na posteljo in kavč, tako da mu je to sedaj edino veselje. Najbolj je zadovoljen kadar spleza na kavč in potem na okno in opazuje kaj se zunaj dogaja, tako da moraš biti vedno zraven njega, da ne zgrmi na tla. A pa še predali in pa omare so sedaj prava atrakcija, tako da imam včasi kar polno posode na tlah ker to on en dva tri pospravi.
Saj bo boljše ko bodo večji.
Če že ne kaj drugega bomo pa zaradi tekanja za našimi malčki bolj fit.

Lp

(odgovor članu Natas@)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   10-mesečniki
23.8.2005 17:09:21   
Anonimen
Tudi naš Filip je prava mala žverca. Odkar je shodil ga je sploh povsod polno. Pa sedaj , ko obvlada plezanje na sedežno (z nje pa seveda še ne) je kar naprej panika, saj se samo okrog obrnem, pa je že gor. Če ga že uspem obdržat par minut v naročju, je to tako, da hodiva okrog in potem na vse kaže in vsega se mora dotaknit, prižigat lučke, pozvonit na zvončke,...
Nahujši so pri nas trenutno predali, saj ti lumpi prstki nočejo in nočejo spustiti roba predala, še potem, ko se le ta že zapre in potem :((:((:((
Glavica tudi vsa pobuškana, saj pobere vse robove, še tiste za katere se nam prej niti sanjalo ni, da jih imamo:ups:
Drugače pa je tak užitek, ko je hiša polna vriskanja in smeha in 100% od jutra do večera. Ko spimo pa spimo in to celih 11-12 ur, le zobki naredijo od časa do časa akcijo tudi ponoči9nebesa
Pozdravčke
Nojči:sloncek:

(odgovor članu Natas@)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   10-mesečniki
23.8.2005 22:23:39   
HuAnita
CapINkA se je danes kljub 100-im ne uspela najesti zemlje! Že nekaj dni pikira na lončnico, danes pa si je privoščila, celo spahnilo se ji je po zemlji, potem je pa tkao milo jokala, ker res ni bilo dobro... Najprej pa sem pomislila, da je staknila čokolado, takšna je bila po prstih in okoli ust...
Najde vse, najbolj pa jo zanimajo razne minimalne smetke, nit za šivanje, stlači si zamašek od plastenke v gofljico in ga ne dobi ven, vzdiguje se najraje ob straniščni školjki:zmeden2:, 'pomaga' mi pospravljat in likat (vsa oblačila pomeče na tlah - jih lažje sortiram), na balkonu je prej kot jaz, v plenice ne morem več zavijati, ker se ful zvija, še pred spanjem ima uro za akrobacije:love: :love: :love:
Je res naporno! Ampak hkrati pa lepo...

(odgovor članu Natas@)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?