Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. V ned. dop. imamo en rd, potem smo pa fraj. Kako ste vi?
, samo tako - v vednost;).
Očitno bi res morala ukinit sladkarije
. Samo ne vem, če sem pripravljena na to žrtev... Danes sem naredila eno pregrešno čokoladno-kostanjevo torto (kaj pa naj človek naredi, če mu prijateljica dostavi celo škatlo kostanjev? Jedli smo jih že parkrat in se nam je že rahlo poznalo na prebavi, škoda pa da bi vsi postali črvivi... no, tu jih porabiš četrt kile olupljenih...) Bi morala kuhat sladkiš samo za ostale... samo tega nisem glih navajena;). 
( klofnu dol iz lestve na hladilnik s pijačo in si prisluži enih 10 šivov na roki, mi pa v soboto v terme
tipkovnica je slinasta
Dopoldne sem bila zelo pridna. Za kosilo malo manj, ker mi je sodelavka en čuden pokvarjen sendvič prinesla. In sem ga pojdela, pa cel dan po njem rigala kot osel, pa kar močno kislino mi je naredil. Zato sklepam, da ni bilo vse ok. Popoldan je minil presenetljivo dobro. Nič preveč hrane v mojih ustih. Pa še tekla sem
) in se ti zahvaljujem za ponudbo. Ampak nisem na poti do Prekmurja