Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

in se skupaj preselimo med julijke
pol ti pa prou vrjamem, da se ti tokrat zdi doooolgooo 9m čakat...ma sej bo zdej novembra. Itak si rekla, da sta bla do predučirajšnjim pridna na 2dni, tko da še vedno je upanje. Samo glavo pokonci in razmišljaj pozitivno. Js sm prepričana, da bojo kmalu
, učer me je pa cel dan tako bolel ta desni jajčnik (ko sm prvič zanosila je bil tud desni
..sem dobila kar solzne oči
, bi lahko kdaj skupaj vozičkale :)
bolj cenimo dejstvo, da bomo enkrat imeli novo življenje pod srčkom. Upam, da bo november res bolj roza, kot so bili zadnji meseci.
,vsaj tako kaže. Nobenih znakov,nobenega izcedka......hodim pa vsake toliko časa na wc se brisat,če bi slučajno se kaj opazilo na papirju.......tako pa nič. Že sama O me skrbi,ker nikoli nimam težav,nikoli me še niso boleli jajčniki,tudi ob M nimam posebnih bolečin. Tako da sploh ne vem kako to izgleda ko bolijo oz te špika v jajčnikih?? Na zadnjem pregledu mi je G naredila ultrazvok jajčnikov in so
............torej ne bi smelo biti težav.
, pač da se malo spucam od teh kontracepcijskih, drug mesec pa: Sem reku: "Žlajf u fulaj, ročna štiri freče! Če če al pa če neče, ta ncoj mi ne uteče. Pravi Iztok Mlakar
Držim pesti
-spal
vsak večer ta teden je lubi nekam šel in tudi včeraj ko sva bila sama se je nekaj zmenil. sem bila prav jezna in sem mu zvečer držala pridigo. Dojenček ne pride od ničesar
.
Ne pričakujem je 25.11 in upam, da gre tokrat res na dopust.