crtek
|
IZVIRNO SPOROČILO: GregUr mene pa je strah da sem se v glavi preveč prepričala da je to to, in da bom razočarana... ... še 10 dni do pričakovane k močno močno močno močno upam da je ne bo... GregUr smo vse kr na istem...10dni hitro mine, poskusi se s čim bol zamotit, hodi na dooolge sprehode, na kavice s prijatelcami, crtaj se s svojim pa bo hitreje minilo...zdej si ene 2-4dni po O, tudi, če si zanosila še niti do vgnezditve ni prišlo, tako da trenutno ne moreš še imet nobenih znakov. Večinoma so itak znaki za in PMS eno in isto sranje, po pravici povedano smo vse po malem lunatiki, ki jih iščemo ko šivanke na seniku...upam, da tokrat zagledaš , pol bo vse sekiranje odveč, čene pa pomisli na to, da vsak neuspeh pomeni, da se bližje k končnemu cilju. zate LittleSun se popolnoma strinjam s tabo...rajši na realnih tleh kot pa v nebesih, pol pa hladen tuš in trd pristanek js useeno upam, da te pričakajo velike debele , pol pa se skupi preseliva med julijke 2012 pa sej po moje je bolše brez vse te tehnologije...samo zapsihiraš se in nobenega pametnejšega učinka ne prinese...zdej itak veš, da ovuliraš normalno, to je pa to, kar je pomembno, ostalo bo pa itak samo od sebe ratalo js ne čakam u sredo, tko da če je ne bo, bom takrat kupla test, pa ga pomoje nardila u četrtek, čeprav bi blo bolše do petka počakat za sigurno...čemo videt če mi rata
< Sporočilo je popravil crtek -- 6.11.2011 9:40:51 >
|