crtek
|
dobro jutro pupe! oreh amapk kot si rekla...če je mela za pritečt rajši prej kot kasneje, boš vsaj teste lahko dala skozi pa vidla na čem si. , da je vse ok in da kmalu pridelate klopek kaj ti ni lih G rekla, da ti da maximalno 1leto časa, pol pa moreš na pregled? ful mi je to čudno, da so te tolko pozno naročili... pri meni pa ni čisto nič novega samo križ me boli in spi se mi (kljub perfektnemu sončku). Danes ponoči sm spala vsega skupi mogoče 4ure (mogoče so krivi žiučki ), čene sm se nonstop vrtela in zbujala, mam rahle fleše glede temperature...sploh se ne morem odločit kaj bi si oblekla...prvo mi je mraz za **** (si oblečem dvojne nogavice in 3 majce in vseeno drgetam), pol 2min kasneje mi rata tko vroče, da se skori do spodnjega perila slečem, pa spet mraaaz itd...v hiši je stalna temperatura 22stopinj, kar je ponavadi zame super za bit v kratkih rokavih...še moj dragi se čudi kaj mi je, ma mu nisem nič namignila zaenkrat še nič ne kaže na to, da bi si želela pritečt, ampak ji dam čas do popoudan, takrat bi sigurno že mogla prit, če ma namen, ker ponavadi se že zjutraj zbudim s krvavim vložkom, tokrat pa je NIIIII! tko da če je do popoldan ne bo, bom zvečir v kopru pred vajami kupla testek, samo se ne vem odločit, če bi šla v dm po first sign, al bi šla v lekarno po cb digital, al kr oba...nasvet prosim? sm si pa že nardila ful dober plan kako bom povedala mojemu , sm kokole nogavičke za novorojenčka spakirala v mičkino škatlco in zdej čaka mini paketek v predalu...če ne petka, pa drugi mesec
|