|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   hot wheels steze
21.11.2011 9:07:47   
Kasija
živjo,

bi prosila za razlago, če  kdo že ima doma različne hot wheels steze. sem brskala po spletni strani, pa tudi se pozanimala v trgovini, ampak nisem dobila nedvoumnega odgovora. zanima me, če in kako so različne steze sestavljive med seboj?

hvala za pomoč.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: hot wheels steze
21.11.2011 13:49:09   
mojca*
Kasija, so. mi imamo ene par različnih doma in jih med sabo sestavljamo. mislim, da sem celo na deklaraciji ki je na škatli zasledila, da se med sabo lahko kombinirajo.
navali :)

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: hot wheels steze
21.11.2011 19:58:06   
Paštetka
Mi imamo 4 komplete in se ne dajo. user posted image
Verjetno moraš pogledati kateri kompleti se dajo. Naš se noben ne da.

_____________________________

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html



(odgovor članu mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: hot wheels steze
21.11.2011 20:48:55   
Kasija
hvala obema.

a pa mojca kako veš kateri se bodo dali sestavit? saj očitno sem že ugotovila - da so eni stenski in drugi talni. ampak kaj pa talni med sabo?

pa se otroci igrajo z njimi? so aktualni?

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: hot wheels steze
21.11.2011 20:49:38   
Kasija
2x objavilo

< Sporočilo je popravil Kasija -- 21.11.2011 20:50:02 >

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: hot wheels steze
22.11.2011 7:26:52   
ksenjak
Jutro!
Žal ne vem odgovora, ker se tudi sama zanimam o teh stezah. Naš bo božičku pisal in mislim, da za tisto stensko. Nimam pojma.
Sem pa v Intersparovem katalogu igrač zasledila tudi nek komplet vozil Hot wheels pa me zanima ali so ta vozila primerna za to stezo. To naj bi mu kupila babi pa ne vem.

Hvala že vnaprej in lp

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: hot wheels steze
22.11.2011 9:04:12   
Paštetka

IZVIRNO SPOROČILO: Kasija

hvala obema.

a pa mojca kako veš kateri se bodo dali sestavit? saj očitno sem že ugotovila - da so eni stenski in drugi talni. ampak kaj pa talni med sabo?

pa se otroci igrajo z njimi? so aktualni?


Mi imamo stensko, eno talno kao neka raketa, potem talno, ko je en krog in ga v bistvu poženeš in enega manjšega. Tisti talni med sabo niso sestavljivi, niti talni s stensko.

So pa verjetno stenski med sabo sestavljivi, saj je na škatli od stenske steze narisan večji sistem. Je tako varljivo, saj smo mislili, da ta reklama, ko je bila na TV, ko imajo cel sistem na steni, zajema vse te steze. V bistvu je pa samo kakšnih 1,5 meter ceste.

_____________________________

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html



(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: hot wheels steze
22.11.2011 10:55:49   
mojca*
naš se vsake toliko spomni in takrat se dolgo igra. imamo pa v bistvu vse komplete pomešane med sabo, in potem vse dele med sabo sestavlja, vsakič drugače kombinira in sestavlja svoje kombinacije.
nisem vedela, da se ne dajo vsi...mi nismo nič gledali, da bi novi pasal k že staremu, smo kar kupili in nekaj tudi dobili, pa vse pašeuser posted image

stenskega že gleda, ja, samo mislim, da ne bo nič iz tega....tako kot je ena rekla: imajo osnovni komplet+ostale za dokupit....bo kar dovolj...tisti rev-up še MOGOČE ali pa avtopralnica, če jo bojo ravno znižali, pa zaključimo s tem HW.

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: hot wheels steze
22.11.2011 20:48:25   
Kasija
hvala za pomoč! smo kupili enega talnega, pa bomo zdaj videli, kaj se da in kaj ne da sestavit.

(odgovor članu mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: hot wheels steze
19.5.2013 14:56:00   
Leonna*
Pišem kar v to rubriko, da ne odpiram nove teme.

Imamo stezo Hot Wheels. Včeraj smo imeli na obisku fantka, ki nima občutka z igračami. Uničil je Hot wheels avtomobilček z magneti, ki je bil del steze. Moj mali je bil popolnoma šokiran, razočaran, v glavnem katastrofa. Ne krivim fantka, da se je to zgodilo, krivim pa starše, ki imajo takšno vzgojo, da se niti opravičiti niso sposobni, kaj šele, da bi otročka vzgajali, kako ravnati s predmeti. Pri meni je to del vzgoje.

Sedaj iščem, da bi kupila avtomobilček z magneti in ga ne najdem. Mi lahko prosim pomagate, ali se da dokupiti posamezen avtomobilček Hot Wheels z magnetki za na stezo? Me lahko usmerite kam? Mogoče kdo ve, kdo je uvoznik te znamke za Slovenijo?

Ali kdo sam prodaja avtomobilčke z magnetki?

res bom hvaležna za vsako pomoč, ker sem obupana, ko gledam malega, ki je tako razočaran.

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: hot wheels steze
19.5.2013 21:04:25   
Paštetka
Del vzgoje je tudi to, da se naučiš, oz. da svojega otroka naučiš, da če ti kaj ne paše in ti ni všeč, to tudi omeniš - poveš takoj. Ne, da si tiho kot rit,potem pa opravljaš, ko gredo.

Če meni kaj ni všeč to povem, takoj in na primeren način. Recimo: veš Tilen, na ta avto je pa moj Srečko zelo navezan in če ga polomiš, bo žalosten.
Lahko naslednjič tudi poveš, da ti ni všeč ta način igre ali, da se pri vas igrate drugače oz. so taka pravila.

Sicer pa igrače se zlomijo, se zgodi. In če je že zdaj to taka katastrofa in ne znaš otroku pravilo razložiti, da v lajfu ni vse z rožcami poslano...

Moja dva sama skrbita za svoje sobe in igrače, da so pospravljene. Če ju prijatelji razmečejo in ne pospravijo igrač, ju bosta pa sama. Na njiju je, da povesta, da se igrače sproti pospravljajo, ko jih več ne rabiš in da jih sama opozorita kako in kaj. Verjami, da so tudi tisti najbolj nevzgojeni hitro začeli pospravljati igrače, ker jim drugače nista dovolila se igrati z njimi.

Drugače pa poglej v Mullerju za avtke.



< Sporočilo je popravil Paštetka -- 19.5.2013 21:05:21 >

(odgovor članu Leonna*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Kaj je zdravje?
Nacionalna agencija za javno zdravje poroča, da število izdanih receptov skozi leta ves čas narašča. Živimo torej dlje, ...
Zakaj starši poljubljajo svoje otroke na u...
Odgovornost staršev je, da otroku pokažejo pomembnost poljuba. Poljub je dejanje, s katerim pokažemo, da nekoga ljubimo,...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?