|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   2,5 letniki
5.12.2011 13:45:46   
mojesonce
Sin je star 2,5 leti. Ne zanimajo ga nobene sestavljanke, kocke, ...on bi se igral samo s traktorji, avtomobili, jih priklapljal, nakladal tovor,...edino kar ga še zanima so knjige (lahko bi poslušal branje knjig ure) in gledal bi risanke. Če mu ponudim kakšno drugo igračo se sploh noče poskusit igrat z njo. No pa plastelin sem še pozabila. Ampak tudi tega hitro skombinira s traktorji in tovornjaki. Zanima me, kaj se igrajo 2,5 letniki? Ali imajo vsi samo par igrače s katerimi se non stop igrajo ali jih zanima vse, kar jim ponudite. Ali vsaj poskusijo, pa potem odnehajo, če jim ni všeč? Vem, da je normalno, da ga nekatere igrače zanimajo manj kot druge, ampak moj sin jih popolnoma odvrača.
Pa še ena stvar me zanima. Koliko časa se 2,5 letniki zaigrajo sami? Moj mali želi vseskozi enega ob sebi. Ko dobimo obisk, skoz tečnari "mamica pridi se zraven igrat". Niti 5 minut me ne pusti pri miru. 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: 2,5 letniki
5.12.2011 14:18:09   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: mojesonce
Zanima me, kaj se igrajo 2,5 letniki?

Točno tako kot se igra tvoj.
Sam se zaigra od treh let naprej in postopno se čas daljša.

Ne skrbi. Majčken je še.


< Sporočilo je popravil tehnofil -- 5.12.2011 14:19:41 >

(odgovor članu mojesonce)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: 2,5 letniki
5.12.2011 14:49:57   
Češnca
Ja, tudi naš priklaplja eno vozilo na drugega oz. prikolice, jih natovarja... Poleg tega se igra še z enim velikim tovornjakom, ki ga polni in prazni, pa kocke duplo ter lesene kocke rad sestavlja in lista knjige. Risanko gleda največ 10 min, potem ne more več sedeti pri miru. A ja, pa dojenčka rad prevaža v vozičku, ga pokriva in odkriva, menja pleničko, mu da za jest, meri vročino...
Ostalo se igra, kadar je skupaj s starejšim bratcem in mu ta "daje ideje", mali pa posnema.
Edino od malega se že zaigra tudi sam, se pa starejši pri tej starosti še ni.

< Sporočilo je popravil Češnca -- 5.12.2011 14:51:09 >


_____________________________

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: 2,5 letniki
5.12.2011 14:50:48   
Leela
IZVIRNO SPOROČILO: tehnofil

Sam se zaigra od treh let naprej in postopno se čas daljša.



ali pa tudi ne user posted image

Mojesonce ni pravila, čeprav se načeloma fantki raje igrajo z avtki, punčke pa s punčkami. Moj prav tako 2,5 letnik se tudi zelo rad igra z avtki, pa riše rad (tavelik pa ni maral risati)

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: 2,5 letniki
5.12.2011 20:10:28   
m_o_i
sicer je velik sele 19 mesecev, ampak vseeno:avtke malo pogleda, knjige tudi prelista, pri miru je edino in samo med reklamami-je pa zakon mala plasticna kuhinja in posode; to je pa sposoben eno uro prelagat sem in tja user posted image


_____________________________

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: 2,5 letniki
6.12.2011 9:47:51   
Brbs
Imam pupo (dobre 2,5 let), igra se z vsem: avtki, punčke, sestavljanke, kocke, knjige, risanke, plastelin, risanje, predvsem pa divjanje po hiši user posted image  Precej se igra s vsojim starejšim bratcem.
Sama se zna včasih zamotit za dolgo, včasih pa kar hitro začne nagajat bratcu, ki se sam igra z drugo igračo. Zaradi bratca naju potrebuje precej manj, skoraj nič, razen pri sestavljankah, če ji ne gre.

Je pa bil bratec pri teh letih precej bolj zahteven, saj ni imel družbe. S čim vse se je igral, se ne spomnim več, ampak toliko sestavljank, knjigic in podobnih zadev zagotovo ni uporabljal. Risank do tretjega leta sploh ni gledal.

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: 2,5 letniki
6.12.2011 10:25:32   
Petka09
Naša je stara dobre 2,5 leti.
Ker je edinka, je tudi tako, da pač večkrat rabi mojo ali moževo družbo.

Igra se z leseno železnico, pupo vozi v vozičku, riše oz. barva, se vozi s poganjalčkom oz. tistim malim avtkom po stanovanju, ful rada gleda Nodija (in tu se kar zasedi user posted image ). Gleda tudi knjigice, se dela, da kao bere...

Pač, ima nek krog igrač s katerimi se igra in se v bistvu kar dosti sama zaigra, ampak, ko ji postane dolgčas, hoče, da pridem vsaj k njej sedet, ali pa da naj jaz pobarvam kaj... pa da se lovim z njo po stanovanju... Je pa res, da podaljšuje čas, ko se lahko sama igra.

Še do nedavno niti sama v svojo sobo ni šla, če nisem jaz šla zraven. Ni marala biti sama. Zdej pa je to že boljše in gre brez težav v sobico in si tam kaj najde za igrat.

(odgovor članu Brbs)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: 2,5 letniki
6.12.2011 21:53:56   
marjetica8
Moj je isti - traktoriji mali, veliki, srednji, traktor poganjalec, avti taki in drugačni (pozna vse znamke avtovuser posted image ), pa še vmes kak tovornjak in avtobus. Poleg tega edino še klavirček in knjigice. Drgač se pa naš kr zaigra sam - tam do pol ure, pol pa začne sitnarit. Pa to samo takrat ko sem jst v kuhinji in kaj delam, če pride kak obisk pa itak no way - takrat prinese pokazat cel vozni park in angažira obiske do amena, da niti kafeta nima cajta popit v miruuser posted image

(odgovor članu Petka09)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Kaj je zdravje?
Nacionalna agencija za javno zdravje poroča, da število izdanih receptov skozi leta ves čas narašča. Živimo torej dlje, ...
Zakaj starši poljubljajo svoje otroke na u...
Odgovornost staršev je, da otroku pokažejo pomembnost poljuba. Poljub je dejanje, s katerim pokažemo, da nekoga ljubimo,...




Dež


Ko začne rahlo deževati, kaplja po kapljo, takoj odprete dežnik ali počakate, če bo nehalo ali bo začelo bolj deževati?

dežnik (20%)

počakam (80%)


Število vseh glasov: 272

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!