HeLenčica
|
Aksi, dobrodošla! Navijam, da nas boš kmalu zapustila in se preselila med nosečke. GregUr, ti si pa res sumljiva! Kovinski okus v ustih pa RES ni znak PMSja! Pa tudi vse ostalo...te moti modrc, mozolji...hm....zanimivo! Upam, da je TO TO! Na žalost bo treba vsaj še 5 dni počakat s testekom, ker tudi če JE, se še ni vgnezdilo in je nemogoče vedeti. Seveda, če odmislimo znakce Uf, naredila si me nervozno, upam da vama je uspelo! LittleSun, nisi povedala, a maš mozoljček ali ne? Pajama...vse kar si napisala, drži. Jaz sem si že nekaj časa želela otrok, ampak nikoli ni bil TISTI pravi čas. Lansko leto sva planirala daljše potovanje, zato sva pol leta "pazila", da se jaz na potovanju ne bi počutila slabo. No, zdaj je od tega že 14 mesecev in jaz še vedno nisem noseča. Aja, da še to povem - želela sem zanositi pred 30....prišel vmes RD, zdaj pa se počasi približuje 31....ampak...verjemi, ko sem sama s seboj razčistila, da po 30 ni konec sveta, mi je lažje. Mogoče bom pa mama pri 35, kdo ve?! Važno je, da bom MAMA in vse bomo, tudi ti! Pa še to - za to smo tukaj, vedno se lahko potožiš. Se bo vedno našla katera ki te razume Držim pesti!