Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. Špikanje in boleče prsi pa skušam ignorirat, saj se mi je enkrat že sgodilo, da se mi je cikel drastično podaljšal za 6 dni. 
. Ampak za bolj sigurne rezultate bi pa jaz počakala še par dni.
. Mogoče še vseeno malo počakaj, nikoli se ne ve, sploh ker je toliko fajn punc tukaj, ki pridno navijajo in držijo roke
, itak obupujem, sem že skor obupala da bo kej, pa ste mi ve dale nov zagon. Samo vse ostalo, kar se dogaja me uničuje in posledično tudi možnost za
verjamem, da ti je hudo. A poglej iz druge perspektive: niste sami, imate drug drugega in to je veliko. Da se z dragim razumeta je nekaj najlepšega in najboljšega za vajinega sončka. Vse se bo uredilo, le skupaj morate držati in biti potrpežljivi.
. heheheh
to moje telo se kr neki heca!!
(Izabelina)
.
kar je zelo čudno, ker je danes že 29 dan in ponavadi dobim na 26-27 dni M. Morda mi je dabraston spremenil cikel, tako da še počakam do ponedeljka s testom, sem tako vse FS porabila kar semimela doma. Imam še CB ampak mi ga je škoda, glede na to, da sta bila ona2 negativna.
=
:
.
poskusi narediti test prihodnje leto, mogoče pa je to kakšen nosečniški izcedek
čisto kontra in tako šibko...
ti pa še 3, mogoče si test delala prekmalu. vsak dan šteje, če si imela vgnezditev naprimer 10 dan po ovulaciji, ni šanse da se je hormon tko dvignil v enmu dnevu da bi pokazal test +, tako da se pomiri, lepo praznuj, pa bomo lulale po novem letu
)