Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Po tej blagi krvavitvi imam vsaki dan tudi nek tak svetlo rumen povečan izcedek. Tud to naj bi bil znak za nosečnost. Ali pa na mene že vpliva psiha 
in močno upam, da sva kaj pridelala.....v nasprotnem primeru pa grem 9.1 po špike in začnemo s postopkom, to je pa tudi nekaj
:jaz sem te na seznamčku označila kot nosečko
zdaj me pa res že haca...
ker če bi se orientirala samo po znakih, glede na 4 dnevno zamudo bi rekla, da sem noseča
.
pa mi je dedek Mraz le prinesel darilce. Danes sem se zbudila neobičajno hitro in takoj šla delat test z jutranjim urinom. Najprej sem mislila, da ni nič, potem pa...nenadoma sem zagledala tako čisto rahlo nežno črtico. Ker je bilo res zgodaj, sem sedaj ponovila vajo kar z dvema različnima testerjema in na obeh sta se pokazali po dve črtici (druga je nežnejša).
+
=
(testek 12.1
: 2
11. decembra in glede na to,da nimam redne,nimam pojma kdaj naj naredim test,študiram,da bi ga okoli 15.januarja...
ne vem no, moj predlog