Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Tako se ti bo skrajšala čakalna doba vsaj za prvi pregled. Za operacijo pa boš žal morala počakati - če bo seveda sploh potrebna. Če bo kdo zares videl pregrado, je to Tomaževič. Meni je recimo povedal, da je čisto minimalna in da operacija sploh ni potrebna. In res sem brez težav donosila dvojčka. Če pa bo presodil, da jo je treba odstranit, pa mu kar zaupaj. Pregled stane okrog 120 eur z ultrazvokom vred. Mislim, da se splača!
T R E P E T A L K E (beri TESTI)
KANDIDATKE V POSTOPKU
nebi zamujala.Tako da jo pričakujem od 4.1 pa še ni ne duha ne sluha o njej.Sem pa danes naredila test CB pa je bil negativen.Niti ne vem kdaj sem imela ovulacijo,ker sem vedela da me čaka naslednji postopek in se nisem s tem obremenjevala.Prejšnji mesec je bila 4 dni prej kot bi mogla,sedaj mi pa tako nagaja.Ko jo bom dobila štartam z dolgim protokolom.Do takrat sem pa vaša navijačica.Sem pa v LJ pri dr. Zorn.Seveda bom pa test ponovila čez 4 dni,če ne pride prej in mi prihrani €-everčke.
!!!
. Papirji za dr.Reša so pripravljeni, letna vinjeta na šipi...
. Za ultrazvok morem poklicat 16.1., punkcija je pričakovana
, sam da morm jst poklicat 17, da grem potem 19.1 na uz. Kk fajn, mogoče se pa vidimo kaj