Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

čakam, se mi zdi da bo zdaj, zdaj tukaj....
..
enga fletnga
.
. Pozabila sem, tvoj ima v redu spermiogram? Če ima, potem je verjetno samo vprašanje časa, sama pa veš da je vsak ciklus samo 25% možnosti....drugače pa verjemi, da če te kdo razume te jaz! Tudi jaz vsakič pred M mislim "kaj pa če me tokrat preseneti...", ko pa priteče pa se tolčem po glavi, ker je itak neverjetno, da bi zanosila. A vidva sta že v obravnavi v neplodnostni? Ker če nista bi jaz na tvojem mestu malo zagnjavila, saj vaju nič ne stane.
vam čeestitam iz srcaaaaaa
. Pa vem, da pol leta še ni tako dolga doba, sam meni se vseeno vleče. Mogoče se preveč trudiva za to. Kaj pa vem. Ko sem prvič zanosila, sva tisti mesec le 2x in sploh nisem mislila na
potem pa grem po nova zamrznjenčka. Imam drugačen postopek kot ve, vendar vas skozi spremljam, in za vsako posebej navijam.
koliko skrbi bi bilo prihranjenih na ta način.