suzy1111
|
Živijo punce moje Po dolgemmm času se vam ponovno javljam, sicer pa vas redno spremljam . 18. novembra sma z mojim dala skozi zadni iui postopek, in sicer četrti. Deset dni kasneje sma imela razgovor pri najini dr. kako naprej, kjer smo se skupaj odločili, da greva na umetno. Dr. nama je pripravla vse papirje za konzilij, mi dala napotnice za preiskave, ki jih moram opraviti in nama narčila, naj 1.12. naredima test, v primeru negative pridema še isti teden nazaj v mb, da pošljemo papirje na konzilij ... Ker je mene šraufalo že cel teden ,sem mislila, da sploh ne boma rabla delat testa, ker se bo prej ulilo, ampak se ni, se do 1.12., pa tudi ne 2.12, zato sma se odločila, da test naredim 3.12. vjutro, ko mi bo že kakšne 3 dni zamujala. In res sem včeraj zj. delala test in ugotovila, da te prve decemberske sobote 2011 ne boma nikoli pozabila, ker nama je test pokazal . Sicer ne vem, če nama je uspelo z iui, ali isti dan doma z , ampak ni važno ... V glavnem punce moje ne obupat, ker jaz do včeraj tudi nisem verjela, da sem , ampak očitno nas življenje preseti, ko najmanj pričakujemo .... . Držim pesti za vse vas... lp
|