pupika83
|
Ne morem verjet, napisala sem cel post in tik preden sem odposlala, je internet zablokiral ... In sedaj lahko začnem znova. IZVIRNO SPOROČILO: lenci pupika83 super tudi za tvoje folikelcke kar tako naprej in bomo kmalu tudi me Lenči, hvala. Upam, da se tvoje besede uresničijo. Vidim tudi, da tvoji folikli hitro rastejo. Le tako naprej ... Silva . Očitno si bila pridna kokoška. Naj te v soboto pričakajo lepi zarodki ... Josephine, kako ti napreduješ? FoxyLady, ti imaš dolg protokol? Uh, je to enega špikanja. Naj tudi tvoji folikli lepo in hitro rastejo. Vsak dan smo bliže cilju ... Jona klara, jaz v postopku ne jemljem mace. Ne vem točno zakaj, enostavno nočem, da bi šlo kaj narobe. Prej sem pa po 3 kapsule na dan. Andreja83, seveda bo vse v redu! Tako kot si napisala, otroci radi malo ponagajajo in vajini so začeli že zgodaj. Verjamem in ti želim najboljše (beri ). Mary, očitno se danes nisva videli. Ali pač? Sem bila zelo presenečena, kako danes ni bilo nobene gužve pri Rešu. Meni se tvoj rezultat sploh ne zdi tako slab. Še posebej, ker je to tvoj 1. postopek (saj je, ne?). Poleg tega je čisto možno, da se je kakšen folikel še kam skril. Prepričana sem, da bo na punkciji ravno prav celic. Poleg tega pa itak rabiš samo eno pravo. Katera (in koliko) zdravila pa imaš? In ja, punkcijo in transfer Reš opravlja v Postojni. Še poročilo iz mojega UZ: folikli so lepo zrasli. Desno največji 19, štirje malo manjši in več še manjših. Levo (za razliko od prejšnjega UZ, ko jajčnika sploh ni dobro videl) še več foliklov, največji 21. Tako da danes zvečer že stopka. Torej v četrtek, 2. 2., že punkcija. Punce, držte pesti zame. Kot jih seveda jaz za vas, za vsako posebej.
|