Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
me je včeraj zvečer prosil, naj njegovi punci, s katero sta skupaj 4 mesece, do danes lektoriram diplomsko nalogo. Seveda sem ji ponoči popravila nalogo, ki je bila prepolna napak, vendar se zaplete pri plačilu. Vidimo se precej poredko, niti ne vem, kako dolgo bosta skupaj, saj fant precej pogosto menja punce, zato se mi ne zdi "fer", da bi ji nalogo popravila zastonj. Sem ji pa pripravljena dati 70% popusta. Zaračunati ali ne?

Bi pa verjetno pričakovala v znak dobre volje, da sama kaj da... Oz. v takih primerih pričakujem protiuslugo, če kdaj kaj potrebujem...
.
), ki bi delale zastonj... a potem tudi od drugih pričakujete da vam zastonj naredijo?