Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 9.2.2012 9:17:13
|
|
|
|
ly117
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 9.2.2012 9:19:50
|
|
|
|
Arwenko
|
Jutro Ravnokar pri prvi kavi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 9.2.2012 9:29:10
|
|
|
|
ly117
|
Pupe saj vem da je malo pozno že, ampak kaj bomo me kaj ta teden kafetkale?
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 9.2.2012 9:53:07
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Pupe saj vem da je malo pozno že, ampak kaj bomo me kaj ta teden kafetkale? jaz ta teden žal ne morem, prevelika gužva v službi, tudi za skočit ven, za naslednjega pa še ne vem.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 9.2.2012 9:53:19
|
|
|
|
majakla
|
Jutri? EP?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 9.2.2012 9:57:42
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Jutri? EP? Može Jože. Ura?
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 9.2.2012 10:07:00
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Jutri? EP? Može Jože. Ura? 10.15 ?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 9.2.2012 10:07:54
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Jutri? EP? Može Jože. Ura? 10.15 ? Kje v EP?
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 9.2.2012 10:13:15
|
|
|
|
majakla
|
Ej Ly, kdaj si rekla da na borzi objavljajo nova prosta d. m., v torek in četrtek???
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 9.2.2012 10:15:43
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Jutri? EP? Može Jože. Ura? 10.15 ? Kje v EP? Tam kjer so najbolj udobni zici. Kje pa je to? Zici - kak se pa to čudno bere.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 9.2.2012 10:15:48
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ej Ly, kdaj si rekla da na borzi objavljajo nova prosta d. m., v torek in četrtek??? V torek in petek.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 9.2.2012 10:17:27
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ej Ly, kdaj si rekla da na borzi objavljajo nova prosta d. m., v torek in četrtek??? V torek in petek. Aaaaaaaaa... jutri te. Te pa jutri nekaj genau za mene, aha.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 9.2.2012 10:26:58
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ej Ly, kdaj si rekla da na borzi objavljajo nova prosta d. m., v torek in četrtek??? V torek in petek. Aaaaaaaaa... jutri te. Te pa jutri nekaj genau za mene, aha. Seveda bo.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 9.2.2012 10:27:38
|
|
|
|
karmen7
|
Jutro! Mi od zdravnika, vročine danes ni več, je pa malo prehlajen. Pa spet ne morem nikamor
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 9.2.2012 10:38:51
|
|
|
|
arabela*
|
dan
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 9.2.2012 10:39:50
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jaznoseca IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: Teya D. Prav prijetno je ko sonce malo posije skozi okno jaz ga pa ne maram pozimi a sonca? zakaj pa ne? ker je varljivo
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 9.2.2012 10:44:28
|
|
|
|
arabela*
|
jaz pa spet ob sladoledu, ma čist zasvojena že ...no sem pa grlo malo porihtala, zgleda da le pomaga nekaj Moj šel na kouffeee, jaz pa kuham špagete bolonese, pa radič zraven Potem pa tak greva po M malo prej in v pristan malo A pogledat popoldne pa spet predavanja
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 9.2.2012 11:00:08
|
|
|
|
botrca
|
Dan, kava spita, zajtrkovala tudi že..moja dva na delovnih mestih. Malo sem pospravljala, včeraj bili zunaj se sankali in kepali. Zjutraj je bilo pri nas -19°C . Komaj čakam poletje. Za kosilo bom verjetno naredila makaron flajš in solato...grem še za avon stvari za porihtat pa kuhat.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 9.2.2012 11:00:54
|
|
|
|
botrca
|
Za vse bolančke
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 9.2.2012 11:27:25
|
|
|
|
oktober11
|
hello... preživela prvi obisk zobozdravnice po porodu diagnoza nič kaj bleščeča - malo bomo vrtali (ok, to še preživim), sem pa dobla tudi napotnico za puljenje vseh 4 modrostnih zob, bom pomagaj (to pa ne vem če preživim z neko lahkoto... načeloma so ti zobje ok, brez kariesa in ne bolijo, ampak mi v neko čudno smer rastejo, tak da jih je iz preventive fajn odstraniti). damn, skoraj sem s stola padla, ko mi je to povedala malega je babica pazila, in ko sem po uri in pol odsotnosti prišla domov me je pričakal taki hudi jok, da sem ga čula že ko sem iz avta stopila. pri babici je ponavadi tiho bil, danes pa se ji je hudo, hudo drl. še pri meni se ni pomiril, dokler ga nisem šla hranit. med hranjenjem pa je na srečo zaspal, tak da zaj upam da se dobre volje zbudi. vsem bolančkom maybe pridem na kavo, nekaj sve se s kolegico dogovarjale za ju3, samo se še nisve nič zmenile.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 9.2.2012 11:39:05
|
|
|
|
majakla
|
Oktober: glede na to kak ponavadi pulijo modrostne, fuuul čakalna doba, boš glih v treh letih porihtana. Je pa odvisno od zoba in kako je dostopen. Te ga babica že ni ubogala, da se je tako razjezil.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 9.2.2012 11:49:10
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Oktober: glede na to kak ponavadi pulijo modrostne, fuuul čakalna doba, boš glih v treh letih porihtana. Je pa odvisno od zoba in kako je dostopen. Bo nekaj takega ja. Meni je 2 modrostna zoba spulila moja zobozdravnica, dva pa pri Dravi, pa še to sem čakala po 6 mesecev za vsakega.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 9.2.2012 11:49:44
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Jutro! Mi od zdravnika, vročine danes ni več, je pa malo prehlajen. Pa spet ne morem nikamor karmen7, če je samo malo prehlajen, bi jaz kr šla ven, sveži zrak ful koristi za dihala. Kako ste pa glede flekcev zrihtali?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 9.2.2012 12:35:36
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Jutro! Mi od zdravnika, vročine danes ni več, je pa malo prehlajen. Pa spet ne morem nikamor karmen7, če je samo malo prehlajen, bi jaz kr šla ven, sveži zrak ful koristi za dihala. Kako ste pa glede flekcev zrihtali? Podpis pod A.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 9.2.2012 13:26:58
|
|
|
|
matcar
|
Dan!
|
Nosečnost.
пеперутка16
Kdaj se ti je začel kazati trebuh? Kdaj so te začeli gledati, kot da si noseča, in te spraševati o nosečnosti?