Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.2.2012 9:39:38
|
|
|
|
majakla
|
Sami is back. Mi2 z Nikom že sama, gledam Bakugane, kaka bedarija je to, Nik pa vozi avto in kuha. Pri nas se vse kuha z valjarom. Hahaha Ni mi za nič. Aja, DOBRO JUTRO.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.2.2012 9:42:20
|
|
|
|
bambixxx
|
Jutro, no včeraj je Tiborju celo uspelo, da je ene 3x sam vstal v postelji . V postelji mu uspe, ker je fajn rob, da se lahko prime in gor potegne. Ampak še ni čisto prav, ker se na š**** dvigne namesto na podplate. Pa tudi to bomo porihtali. Glavno, da je napredek. Mami in ati ful vesela .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.2.2012 9:50:43
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx no včeraj je Tiborju celo uspelo, da je ene 3x sam vstal v postelji .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.2.2012 9:52:25
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Grem migat da me ne bo več zeblo. Prvo posodo pospravit pol pa . Mam rajše radiatorje odprte...od likalnika gre preveč toplo vstran
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.2.2012 9:55:56
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla gledam Bakugane, kaka bedarija je to, aha...kot vse te novodobne risanke Na srečo pri nas zdaj gledamo spet retro risanke...tom&jerry,palček smuk itd.....
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.2.2012 9:57:00
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx no včeraj je Tiborju celo uspelo, da je ene 3x sam vstal v postelji .
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.2.2012 9:58:07
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Grem migat da me ne bo več zeblo. Prvo posodo pospravit pol pa . Mam rajše radiatorje odprte...od likalnika gre preveč toplo vstran Kaj češ, če se pa samo noče zlikat.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.2.2012 9:59:57
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: botrca in 2 perila obesit eno pa pospravit...če se noče samo . zakaj pa obešaš, če imaš sušilca ne dam vsega noter
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.2.2012 10:01:33
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: jaznoseca IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: botrca Sem pa pri avonu napredovala, da se malo pohvalim . Opaaa . čestitke! hvala
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.2.2012 10:06:12
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx no včeraj je Tiborju celo uspelo, da je ene 3x sam vstal v postelji . Uuu, super, jeee! Bravo T.!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.2.2012 10:09:20
|
|
|
|
majakla
|
Aha, to sem včeraj pozabla: čestitam Teo za tvoj prvi zobek. Če te doma ne bodo ubogali, pa kr ... . Hihihi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.2.2012 10:17:14
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla gledam Bakugane, kaka bedarija je to, aha...kot vse te novodobne risanke Na srečo pri nas zdaj gledamo spet retro risanke...tom&jerry,palček smuk itd..... Saj Nik tega ne gleda, tudi le stare pa Nodija. Pač poptv imamo vklopljen, pa pilot na drugem kavču, pa lenitis pa to. No, saj zdaj že imam na Mtvju, bajte kaže, wauuu. Ej, ste čule za Whitney Houston?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.2.2012 10:23:09
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ej, ste čule za Whitney Houston?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.2.2012 10:24:37
|
|
|
|
katy83
|
dan... danes sem se vstala z levo nogo, te pa še toti sneg...mislim, saj fajn da je sneg, ampak naj neha snežit T je tudi tečkast...ne vem kaj mu je pa spet je kašljat začel...eh...me prav zanima če bo ta teden zdržal v vrtcu. aja, če katero zanima, sestrična prodaja pustni kostum (čmrljček) za 1-1,5 leto starega otroka...cena 7€. danes ni v planu nič, mogoče gremo malo na luft
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.2.2012 10:24:54
|
|
|
|
sami0804
|
Nimam cajta tv gledat...moram poleg smrkavca sedet,ko nalogo dela...radirka nonstop v roki-pa nizki štart...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.2.2012 10:25:02
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ej, ste čule za Whitney Houston? ja
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.2.2012 10:25:54
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 danes sem se vstala z levo nogo,
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.2.2012 10:33:01
|
|
|
|
arabela*
|
morning nakofetkali, najedli, zdaj pa počasi pod pohorje se sankat
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.2.2012 10:33:31
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ej, ste čule za Whitney Houston? ja jap....droge, droge....
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.2.2012 10:33:53
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: botrca in 2 perila obesit eno pa pospravit...če se noče samo . zakaj pa obešaš, če imaš sušilca ne dam vsega noter zakaj pa to, če smem vedet?
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.2.2012 10:36:45
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Jutro! Pogledam čez okno in sneži. OK sej fajn, samo zdaj pa bi lahko počasi nehalo, jaz bi šla veeeennn. Meša se mi že v bajti, pa še sanke smo dobili in čakajo na balkonu. zakaj pa ne gresta ven?
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.2.2012 10:37:25
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 bi si človek predstavljal,da ti prijatelji ravno ne bojo takega filma priporočali,da bi se moral jokat poleg jaz bi gledala
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.2.2012 10:38:45
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: botrca in 2 perila obesit eno pa pospravit...če se noče samo . zakaj pa obešaš, če imaš sušilca Jaz ga imam,pa večino cot na stojalu posušim...sušilec pri nas laufa samo v kriznih primerih (beri:ko se opere več,kot se lahko posuši na stojalu ali v kopalnici ) ma ite v kišto...jaz komaj čakam da ga nabavimo, da stojalo zabrišem v smeti...zakaj bi oteževala, če ni treba
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.2.2012 10:40:19
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 pol pa . cajt boš zapravljala
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.2.2012 10:41:47
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla gledam Bakugane, kaka bedarija je to, aha...kot vse te novodobne risanke Na srečo pri nas zdaj gledamo spet retro risanke...tom&jerry,palček smuk itd..... haha ha.. mi nimamo niti jim jama več...smo preklopli na analogno spet..tako da samo carton netvork še, pa živ žav.. ampka itak zelo malo gledata risanke, zjutraj in malo zvečer...
|
Nosečnost.
пеперутка16
Kdaj se ti je začel kazati trebuh? Kdaj so te začeli gledati, kot da si noseča, in te spraševati o nosečnosti?