Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Ja, pa pustmo stat to, no...
).
...
.
. Uboga naša žaba je res hrabro prestajala vse to, jaz pa sedaj zares vem, kaj to pomenijo neprespane noči. Bo pa zdaj verjetno kar težko našo žabo spet navadit noč prespat v njeni posteljici, saj je zadjnih 5 dni, ko se je non stop zbujala in jokala od bolečin, prespala pri nama. Mogoče se pa zdaj, ko je bolje, več ne bo ponoči zbujala in se bo problem rešil od sebe - sem optimistična, a ne
. Sem napisala tudi tukaj, ampak iz P in s telefona in se je potem vse zbrisalo, pa nisem imela energije za popravke
. Pikica je bila velika 50 cm in težka okroglih 3500 g. Čeprav je za punčko čist konkretna, je tako drobcena, Izak se mi je zdel pa po prihodu iz P pravi velikan
. Otrok zato ponavadi zavrača hrano in tud pijačo. HB je naša B. odličen jedec in se ni kar tako dala
bila zlo vesela, ko je brez težav prespala v svoji postelji. Sicer se je 2x zbudila, a je 2. sama zaspala nazaj.
?