|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj mizica in stolček?
1.9.2005 18:48:04   
Annny
Živjo,

zanima me, pri kateri starosti je otroku primerno kupiti mizico in stolček? Je za 1. rojstni dan še prezgodaj oz. 'preresno'?
Hvala za odgovore
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kdaj mizica in stolček?
1.9.2005 20:33:33   
sa
nas je dobil za 1 rojstni dan in ze veselo pleza gor pa dol

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kdaj mizica in stolček?
1.9.2005 20:53:36   
NinaŠ
Prezgodaj in "preresno" pomoje ni , saj se lahko že navaja, da se ob vsem divjanju okrog lahko kdaj za nekaj minut vsede, odpočije in sama pogleda kako knjigico, kaj "nariše".
Jaz sicer tega nisem kupovala, ga pa vsake toliko časa posadim v trip-trap - me sam prosi za to in kaj ustvarja pri mizi - gleda knjige, "riše", se igra z avtomobilčki.
Če bi imel svojo malo mizico in stolček (nimamo prostora ) bi se pa lahko tud sam vsedel, ne da ga moram vedno jaz dvigniti v stol.

LP

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kdaj mizica in stolček?
2.9.2005 21:02:12   
Ezi
Mi smo mu kupili mizico in stolček pri cca.letu in pol. Fino je, ker je že tako velik, da ni panike, da bi se zvrnil dol ali kaj podobnega. Je pa še sedaj ves navdušen, miza pa je tudi že vsa porisana
Vseeno pazi na ostre robove in da pod ritko ne bo drselo.

LP, Ezi

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kdaj mizica in stolček?
4.9.2005 12:12:03   
malika
Ni prehitro, preresno pa tudi nikakor ne.
Naš je najprej dobil stolček pri nekje 1 letu in je bil čisto ponosen in srečen, da ima svoj stol. Kmalu zatem pa smo mu bolj za šalo kot zares nabavili še mizico in se ne loči od tega kompleta.

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?