Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* zato ne vidim povezave s tem, da Frodo trdi, da sem se jaz nevede zarekla glede Ginine potencialne 2. ločitve... Keresna, BERI kar je napisano. Frodo NE trdi da si se zarekla glede Ginine potencialne 2. ločitve - to je NE. pravi pa da: si se zarekal KDO Gina v resnici je - glede Gininega resničnega imena. ok? zdej, Frodo ve da je G v resnici Micka in da noben drug ni to poazil. ok, lajf goes on. in gre Frodo po svetu in sreča eno znanko, ki reče: "hej, a veš da se una Micka ločuje in da je to njena druga ločitev?" in Frodo pomisli: "hej, to je una Gina z RR" in ko se pojavi RR tema na temo Gina in kaj je kaj se z njo dogaja (karikiram), Frodo reče: "Slisati je, da se je spet locila." in potem ena druga reče: "ja kako pa to veš?" in Frodo reče: "Slisala sem slucajno, brez da bi oseba, ki je to povedala (Frodina znanka op.p.) vedela, da vem o kom govori. IMO tako mora tudi ostati." in ko si ti Kerensa rekla da: so meje med tem, kdo je človekoljub in kdo ne ter med tem, kaj se spodobi in kaj ne, zelo zabrisane. in da se vse sčveka na RR, oz. nekaj v tem smislu, je Frodo omenila, da si ti razlog zakaj ona ve kdo je Gina v resnici: "Kerensita, ce tebe ne bi bilo, nikoli ne bi vedela kdo je Gina - ti si bila glavni vir informacij in podatkov. Se sesteti 2 in 2 skoraj ni bilo treba, samo prebrati je bilo potrebno. " kapiš? Če je to to, potem pa... kapišam, ja. Sicer Gina ni edina RR-ovka s takšnim imenom, kot ga ima, ampak... no, šele zdaj me začenja zares zanimati, ali se Gina ločuje ali ne. In ko smo že (3 strani) pri ločitvah... kako je pa z Jano73?
|