|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poganjalec - dvokolo
20.8.2011 20:57:56   
malaMravljica
Eno vprasanje za mamice in ocije uporabnikov/ic Kettler speedy 10 col, prebrala sem, da je visinsko nastavljiv samo sedez, balanca pa ne, ali to moti, ko se sedezek gor da? In se nekaj, po celado v specializirano trgovino verjetno, prek neta se verjetno ta nakup ne priporoca?

(odgovor članu helencamatici)
Neposredna povezava do sporočila: 76
   [Brisano sporočilo]
20.8.2011 22:13:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu malaMravljica)
  Neposredna povezava do sporočila: 77
   RE: Poganjalec - dvokolo
21.8.2011 9:37:16   
Katy78
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

Eno vprasanje za mamice in ocije uporabnikov/ic Kettler speedy 10 col, prebrala sem, da je visinsko nastavljiv samo sedez, balanca pa ne, ali to moti, ko se sedezek gor da? In se nekaj, po celado v specializirano trgovino verjetno, prek neta se verjetno ta nakup ne priporoca?


Jaz sem tudi mislila, da bo moteče, ko se bo zic dvignil, balanca pa ne, ampak je popolnoma ok. Čelado sem kupila v Hoferju.

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 78
   RE: Poganjalec - dvokolo
21.8.2011 11:07:53   
Anonimen
Naša ima teka Kettlerja sicer ima zaenkrat sedež samo 2cm nad najnižjo nastavitvijo, samo ji višina krmila še čisto ustreza in tudi glede na to v kakšen položaj se spravi pri dirkanju, je tudi čez kako leto najbrš ne bo nič motil nespremenjena višina krmila user posted image , potem pa predvidevam, da ji bomo kupili že kar tapravo kolo.
Aja, čelado smo pa mi v Lidlu kupili in je taka fina z nastavljivim obsegom ter paščki in lučko zadaj.

< Sporočilo je popravil Otika -- 21.8.2011 11:08:50 >

(odgovor članu Katy78)
  Neposredna povezava do sporočila: 79
   RE: Poganjalec - dvokolo
21.8.2011 22:23:10   
skuštrana
Našega je  je začelo pri 3, 5 lertih motiti, pa nasploh mu je postal premajhen.  Smo potem kupili  12 colskega Pukyja, Kettlerja pa je nasledil tamali.

_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 80
   RE: Poganjalec - dvokolo
22.8.2011 10:43:15   
Marjetka78
Tudi mi imamo 10 colskega Kettlerja...in sta otroka navdušena...belanca ju nič ne moti ....čelado smo si najprej nagledali na http://www.igrarija.com/catalogsearch/result/?category=&q=%C4%8Delada

potem smo se odpravili k njim v trgovino in smo jo tam kupili...

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 81
   RE: Poganjalec - dvokolo
22.8.2011 13:24:44   
malaMravljica
No super podatki, bomo kar tega kupili. Za celado pa sprasujem, ker jo je treba pomirit, drugace ne vem za velikost, so pa na netu cenejse verjetno.

(odgovor članu Marjetka78)
Neposredna povezava do sporočila: 82
   RE: Poganjalec - dvokolo
1.9.2011 14:49:24   
Balerina
Čelado je nujno potrebno probati pa ne samo zaradi velikosti pač pa tudi ali mu čelada lepo paše na glavo, imamo le različne glave in če je enemu ena čelada prav še ne pomenu da bo drugemu ta ista tudi ustrezala. Podobno kot pri člvljih eni imajo široko in visoko nogo drugi pa nizko in ozko seveda kljub enaki dolžini stopala ne moreta imeti oba enekega modela čevlja.

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 83
   RE: Poganjalec - dvokolo
1.9.2011 14:56:57   
pikica*
Tudi pri poganjalcih (tako kot pri čeladah) je treba malo pomerit. Našemu npr. Kettler sploh ni bil všeč. Pretežek, nekam štorast. Potem smo pa slučajno nabasali na poganjalca firme JDbug  in je bila to ljubezen na prvi pogled. Takoj, ko se je sin usedel nanj, ga je obvladal. Za moje pojme daleč najboljši poganjalec kar jih je. Letos (pri 3,5 letih) smo presedlali na kolo in to brez  pomožnih koleščkov. Popolnoma nobenih težav. Malemu je bilo takoj vse jasno.

(odgovor članu Balerina)
Neposredna povezava do sporočila: 84
   RE: Poganjalec - dvokolo
1.9.2011 21:35:35   
helencamatici
Mi prisegamo na poganjalec Puky LRM. Lahek, ne drsi, sonček ga obožuje. Polička je zakon. Ravnokar ga je kupila tudi soseda za svojega 16 mesečnega motorika. Vsaka mama hvali svojega :)

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 85
   RE: Poganjalec - dvokolo
7.9.2011 9:44:11   
mojgal
joj toliko enih podatkov o poganjalcih pa še vedno nevem katerega ali od Puky ali Ketterja. Če priznam me bolj vleče za Puky.

(odgovor članu helencamatici)
Neposredna povezava do sporočila: 86
   RE: Poganjalec - dvokolo
7.9.2011 9:50:26   
Anonimen
Pomoje je čisto vseeno katerega. Punky je lepši a dražji, Kettler pa malo manj lep za oko, a cenejši. Pelje se pa otrok na obeh vredu, samo par dni rabi, da se ga navadi. Ti pa svetujem, da ko ga boste kupili, otročku nastavi višino sedeža tako, da ko bo "sedel" na sedežu, naj ima noge povsem stegnene in s stopali plosko na tleh. Mi smo naredili to napako, da smo ji kao, da ji bo lažje, sedež toliko znižali, da je imela kolena rahlo pokrčena ... no in potem je hodila s poganjalcem med nogami ne da bi sedela na sedežu in nismo prišli nikamor, le polno dretja je bilo, da ona pa to ne zna ... no potem smo ji sedež dvignili in kar naenkrat je pošibala ko raketa user posted image

(odgovor članu mojgal)
  Neposredna povezava do sporočila: 87
   RE: Poganjalec - dvokolo
24.2.2012 11:52:18   
kekec in mojca
Naš je na začetku pomladi hodil na Kettlerju, konec poletja pa smo že "prešaltali" na navadno kolo brez pomožnih kolesc, ker se je s poganjalčkom v roku mesca dni naučil loviti ravnotežje tako, da se je upal z njim spustiti po hribčku navzdol z nogami na "belanci". user posted image

Zdaj razmišljam, da bi ga prodala, ker se mi dozdeva, da bo letos zanj bolj kot ne kolo brez pomožnih kolesc več vredno od poganjalca.

_____________________________

Kdor vesele pesmi poje, gre po svetu lahkih nog.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 88
   RE: Poganjalec - dvokolo
26.2.2012 20:40:08   
ksenja55
Mi smo šli pa kar v Kakadu v hipermarket zgoraj majo štacuno- vzeli smo si lepo čas in jih preizkusili... na koncu smo se odločili za Puky-ja. Ful je lahek in v živo še lepši kot na fotografijah. Mali že šiba ko strela :).

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 89
   RE: Poganjalec - dvokolo
27.2.2012 11:08:46   
.sara.
Puky.

Lahek, lep, naslon za roke, nastavljiv sedež in krmilo, pa kar je nas prepričalo je bilo dejstvo, da v primerjavi z drugimi poganjalčki, na Pukyu lepo sedi in se lepo drži za krmilo. Pri ostalih mu je samo držanje krmila predstavljalo napor, joj, ne vem kako bi opisala, pri drugih tudi drža hrbtenice ni bila tako dobra kot pri pukyu.


(odgovor članu ksenja55)
Neposredna povezava do sporočila: 90
   RE: Poganjalec - dvokolo
28.2.2012 20:52:04   
mayci
Mi smo imeli pri ta velikem fantu lesenega pogajalčka (no name) 12col iz Muellerja in je z njim naredil še in še kilometrov. Super je bil in smo ga shranili še za drugega otroka.
Ker pa je pupa še premajhna za tega, je dobila 10colskega Pukya LRM in se z njim že pričenja voziti oz. hoditi. user posted image
Je lahek, dobro izdelan in super je, da je nastavljiv sedež in balanca. Priporočam! user posted image


_____________________________

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu .sara.)
Neposredna povezava do sporočila: 91
   RE: Poganjalec - dvokolo
1.3.2012 10:30:20   
Petka09
Mi tudi iščemo letos za našo skoraj triletnico...
Pa pojma nimam... Rada bi čim cenejšega, pa da je vseeno ok... A je ključno, če ima napihljive al plastične gume?


Kaj pa tale, ko je danes v spletni akciji v BC?
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=221529

user posted image

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 92
   RE: Poganjalec - dvokolo
1.3.2012 12:14:35   
Hope2
Misliš gumirane gume? Odvisno je od kvalitete in mehkobe. Kettler vem da ima kar kvalitetno gumo, ker ga je naš drajsal vsak dan tudi pozimi, ko so na pločnikih najhujši sovražniki (kamenčki za posip), pa ni pridelal nobene luknjice. Medtem ko se kake gumirane znajo fejst uničit in zato so napihljive v prednosti.

Bi te pa samo opozorila, da za 3 leta je definitivno 12 colski, 10 je že premajhen. Sicer pa ne vidim nič takega v dragih poganjalcih, komot lahko kupiš cenejšega ali pa celo rabljenega. Sam plastičen mi pa ne potegne, mogoče ker ga ne poznam oz ga nisem videlauser posted image

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 1.3.2012 12:16:05 >

(odgovor članu Petka09)
Neposredna povezava do sporočila: 93
   RE: Poganjalec - dvokolo
1.3.2012 12:23:32   
Petka09
Hvala, Hope!!
Ja, naša je 100cm velika.. Sem že preučila prej, ja, da mora bit 12-colski.

Ma, vidim, da se kupujejo Kettler, Hudora, Puky. Se bom pač morala odločit za nekaj. Bo pa to za rojstni dan, pa mogoče le ne bi kupila rabljenega... Sicer financirata babi in dedi, ampak midva z možem izbereva (plus, opilila (cenovno) ju pa ne bi rada, ker tudi sama ne bi kupovala nekaj dragega).

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 94
   RE: Poganjalec - dvokolo
1.3.2012 18:10:09   
knorbalbo
Mi smo se po dolgem premisleku (beri mami je naredila doktorat iz poganjalčkov) odločili za Early Rider Lite, je lesen, vizualno so mi osebno lepši kot kovinski in je zelo lahek. Za našo skoraj 2 leti staro in 92cm veliko žabo bo pomoje super. Upam, da bomo zadovoljni, ker je cena kar fino zasoljena. Ali ima katera izkušnje s tem poganjalčkom? 

(odgovor članu Petka09)
Neposredna povezava do sporočila: 95
   RE: Poganjalec - dvokolo
1.3.2012 18:24:17   
Katy78
Mi Imamo Kettlerja. Sem tudi lani gledala druge, precej dražje ampak k sreči sem se odločila za Kettlerja. Dobil ga je lani, ko je bil star 2 leti, letos, ko je 3 leta ga sicer obvlada v nulo, se rad vozi in tudi zadovoljni smo zelo z njim, ampak zdaj je že čas za pravo kolo in že gledam, katerega izbrati, zato sem zadovoljna, da nismo dali 100 eur ali pa še več za poganjalca.

(odgovor članu knorbalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 96
   RE: Poganjalec - dvokolo
1.3.2012 18:39:53   
skuštrana

IZVIRNO SPOROČILO: Petka09

Hvala, Hope!!
Ja, naša je 100cm velika.. Sem že preučila prej, ja, da mora bit 12-colski.

Ma, vidim, da se kupujejo Kettler, Hudora, Puky. Se bom pač morala odločit za nekaj. Bo pa to za rojstni dan, pa mogoče le ne bi kupila rabljenega... Sicer financirata babi in dedi, ampak midva z možem izbereva (plus, opilila (cenovno) ju pa ne bi rada, ker tudi sama ne bi kupovala nekaj dragega).


Vzemi ji Puky 12 colski, zakon je. Če je punca potem frajerski roza user posted image Mi ga imamo, mali je star 4,5 in ga še vedno obožuje. Ima že normalnom kolo, ampak tale puky je še vedno zakon (meni pa tudi za nosit, he he)

_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Petka09)
Neposredna povezava do sporočila: 97
   RE: Poganjalec - dvokolo
2.3.2012 10:34:13   
malaMravljica
Za 3 leta niti slucajno 10 col,jaz celo mislim, da rajsi 12.5 col . Mi smo mu za 2 roj dan vzeli 10 col puky in je res zakon. Sam razmisljam, da mu bom sedaj spomladi vzela 12 colskega,ce ga dobim rabljenega in tega prodam, ta mu bo pocasi ze kar majhen,pa nas fant ni pri prav ta velikih.

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 98
   RE: Poganjalec - dvokolo
2.3.2012 10:53:36   
Anonimen
Glede napihljivih in gumiranih koles ... mi imamo 10 colskega kettlerja, ki ima gumirana kolsa. Dokler je bila tamala v plenicah, je bil ok po vseh terenih, odkar pa nima več plenic, pa po parih metrih makedama potoži, da jo rita buba, tako da se sedaj samo še po asfaltu z njim vozi user posted image

(odgovor članu malaMravljica)
  Neposredna povezava do sporočila: 99
   RE: Poganjalec - dvokolo
5.3.2012 22:01:41   
rozilu
OJla,

mM, vidim da boste prešaltali. Jaz pa ravno razmišljam o nabavi... Sicer Maruša poskuša neki na enem lesenem (podedovanem od sestrične), ampak je še prevelik - ne more lepo sedet in imet stegnjene noge. Tko da sem mislila kupit enega kovinskega... Samo zdaj res ne vem al bi 12 col - ona je kar velika za svoji 2l in 5m, tko da... Vsekakor bi rada probala v živo.

Kje pa imajo Kettlerje za sprobat (v LJ?)? A Puky samo v Merkator Šiška? Sem bila za vikend v Tušu v KP, pa nikjer praktično nič nimajo (BC, Hervis, Pikapolonica). Mogoče v kaki kolesarski trgovini?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kako lahko tudi najcenejši avtosedeži reši...
Najboljše razmerje med ceno in kakovostjo pri izbiri avtosedeža. Naj gre za lupinico za dojenčka ali otroški sedež - var...
Zakaj starši poljubljajo svoje otroke na u...
Odgovornost staršev je, da otroku pokažejo pomembnost poljuba. Poljub je dejanje, s katerim pokažemo, da nekoga ljubimo,...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?