Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
...o še predobro jo poznam...čez vikend je pa lepo vreme in gremo mal ven,pa če sam sedim zunaj...Bom kar z vozičkom kroge nabirala....Za tek sem jaz lenoba-priznam 
zej pa povsod same anoreksične srne in spomeniki lakote. (sama zdrava slovenska foušarija me je!
zvečer bom pa itak spet sama. slabša polovica se je odločila, da imajo v soboto fantovski večer, grejo baje mal v kazino. no, enim očitno kljub recesiji ostaja dnar.lepo enim.joooj, ta tv spored je ratal katastrofa, ne preostane mi drugega kot tu na compu viset
,ko sem se želela pridružit sta bile 3 strani,pol sem zbolela in zdaj zaidem gor in natipkanih veliko strani.....BRAVOOOOO