Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

).
, tako da bom verjetno res imela kak kilo manj že zaradi tega. Danes pa sem še na nekem (preventivnem ) pregledu izvedela, da imam zelo nizk pritisk 90/60 in sedaj mi je jasno zakaj sem tako ''slabotna'' in brez energije napram drugim
No ja, vsaj vem in si lahko nekako pomagam. Mi je pa rekla, da se moram čim več gibat, da pospešim cirkulacijo. Aja....izmerila mi je obseg trebuha in je pokazalo 77cm
Sem se malo ustrašila ko sem videla, da me pobira z svetlobno hitrostjo tam kjer ni potrebno ....bom počasi postala ploh
in mi ne paše, še manj pa sem tega navajena, ker sem imela vedno konkretno številko in sem se na to navadila. Zdaj mi to malo manjka.... Včeraj sem tako po fitnesu pojedla pol pice. Bom pa morala maloveč vaj za trebuh, da se tam malo učvrsti in pokuri.
....