Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Ta mesec pa so se mi pojavili čudni znaki, ki nevem ali bi lahko pomenili nosečnost ali ne. No naj vam jih kar opišem. Že en teden imam vročino 37,2 -37,3, najprej sem mislila da sem bolana, saj me boli malo grlo, pa šmrkam, ampak ta vročina se kar vleče, tudi ko sploh nisem slaba imam vročino. Bo :) Zelo neprejetno mi je spati na trebuhu, in skoraj vse hlače me tiščijo v pasu. Že 2 dni mi dela rahlo salbo, ampak ne bruham. Menstruacijo bi morala dobiti v sredo -čez 2 dni,...in zelo upam da je niti nebo :):). Danes sem naredila test nosečnosti vendar je bil negativen (vem da je prezgodaj amapak sem bila tako neučakana :P). Ali mislite da nam je tokrat uspelo, kljub temu da je bil test negativen? Upam da mi bo katere odgovorila in skušala pomagati. Lep dan usem:):)

, ker tega tudi nemoreš. Zanimalo me je bol kakšni so bili vaši znaki, kako ste vedele da ste noseče (poleg ispostanka M)? Običajno nimam temperature nad 37, tudi po ovulaciji ne...zato se mi zdi to čudno. Jedla pa tudi nisem nič takega, da bi mi lahko povzročalo slabost.
. LP
Morda se res preveč obremenjujem s tem, a si kar ne morem pomagati :P Tudi tebi želim veliko sreče, saj bo boš vidla da bomo use enkrat nosečke
zamujala prvič v nekaj letih. Po parih dneh zamude sem naredila test, ki je bil negativen, naslednji dan pa sem dobila
.a ti veš kaj več o tem, misliš da je mogoče?
Upam, da je ne bo tam nekje okrog 17. maja. Saj veš, v tretje gre rado ;)
!!!
tko da zgleda da je bilo tisto začetek menstruacije. zdej samo še čaka kdaj bo prišla. :( Joj..zakej nisem nosečka:( ah ja..enkrat nam bo že uspelo:)
sem imela 2 aprila, O naj bi bila nekje 17 aprila, zdaj pa mi zamuja tretji dan.
? Test bom sicer ponovila v soboto, ampak upam da je ta, čeprav slabo viden
znak da sem
, bom pa test ponovila v soboto (upam da bom zdržala do takrat
). Kakšen je pa digitalni test?