|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kdaj ste vedele, da si želite otroka
6.9.2005 10:09:34   
Anonimen
Midva sva bila skupaj nekje eno leto, ko sma na en vikend polezavala v postelji, se crkljala in pogovarjala pogovarjala, naenkrat sem mu rekla, hej hocem biti mamica, vem, da bos super ati in vse kar spada zraven. Pa sva se kar takrat pomenila in kaj kmalu odlocila, da bova zacela delat na narascaju.
Zal se vedno brez uspeha. Kdor caka, docaka je se vedno najin moto.

(odgovor članu pika03)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
   kdaj ste vedele, da si želite otroka
6.9.2005 10:35:05   
CUKRČEK
Jaz sem že od nekdaj oboževala otroke. Z mojim sva bila skupaj 3 leta, ko je moja sestra rodila hčer in čez leto še sina. In nama se je kar mešalo od ljubezni do teh dveh otrok. In sva pač vedela, da hočeva svoje....sicer je trajalo leto, da sem zanosila toda dobila sva najino hčerko za katero pa upam, da ne bo edinka

(odgovor članu pika03)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   kdaj ste vedele, da si želite otroka
6.9.2005 12:52:23   
puncica
Jaz sem končala s pripravništvom imela službo za nedločen čas, z mojim sva končno šla na svoje, imela plane, da se bova čez 3 mesce poročila in bil je pravi čas.

(odgovor članu pika03)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   kdaj ste vedele, da si želite otroka
6.9.2005 13:31:39   
Klepica
Jaz sem najprej iskala očeta svojih otrok. Torej enega, ki se je strinjal, ko sem rekla, da želim imeti tri otroke in sicer prvega pri 27. Strinjal se je, imela sva srečo in sva ponosna starsa treh srčkov. Želja, pri meni od 15. leta naprej.

Imela pa sem prijateljico, ki tudi ni vedela, bi ne bi. In se je tako po naključju zgodilo. Pa je bila v devetih nebesih.

(odgovor članu pika03)
Neposredna povezava do sporočila: 29
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Bolečine - znak, da je treba prisluhniti t...
Prisluhnite svojemu telesu, ko vas z bolečino opozarja, da je nekaj narobe.
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?