Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

, brez dvoma!
se približuje - ali naj rečem
in spremlala vas pikice na RR. A vseeno ne bom mislila samo na bebico,
.
, čeprav če drug teden še vedno ne bo
Ja, prav imaš - vrečka je polna raznih vložkov in tamponov, CB-ja pa nikjer. Ko le nebi rabili teh presnetih tamponov in vložkov naslednji mesec, ane?! Jih podariva naprej prijateljicam, jaz bi jih z veseljem
Ker sem bila že ravno v Kranju sem si spotoma še nove supergice kupila, ker mi stare ne ustrezajo za tek - očitno so malo premajhne, ker sem dobila moder noht na palcu. No in, ker sem bila že ravno v akciji sem si še sama kupila eno novo majčko in hlače za tek.
- tisti dan, ko bi morala dobit m, se je že pojavil rjav izcedek in bolečine, 100% sem bila da je to pač m, potem pa po tem rjavem izcedku ni bilo ne duha ne sluha o njej in čez par dni se je pokazal
, jutri dobim nov večji avto, mojega mi je moj
prodal, mi je šlo kar na jok...
Sigurno mora bit en razlog, da se je kar naenkrat nekdo pojavil, ki bi ga kupil in po mojem se bo že nekaj zgodilo, da moram imet večjega (družinskega - dolgočasnega, počasnega, sam praktičnega in prostornega...) - ta prejšnji je namreč bil premajehn, samo za 2 osebi...
ALI
PRIČAKUJEMO:
Zaspančka, mi2 sva popolnoma na istem....