Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
pa bi pisala pod anonimno, sam useen me zanima, pa tut ce me razgalite sirni Sloveniji, da sm postavla tako uprasanje. In sicer - glede britja "tam spodaj" me zanima. Jst si ne predstavljam da se nebi pobrila in sla k G na pregled, zdej ko mam pa ze tooooook velik trebuh, pa tut ne vidim tok dobr in ucasih tut zgresim. A mislite, da bi G bilo cudno, ce bi prisla tja tu pa tam s kako dlacico, al bi blo useeno - mislite da sploh katera hodi tja nepobrita? Sram me je, da se nebi pobrila, kaj pa ve mislite? 
pomaga.
pomagal...
.
Jaz pa nič uštimana...vse kar sem naredila je bilo, da sem se pobrila kot za porod tam spodaj (sama, na slepo nekaj, še dosežem ne več dobro, v glavnem stvar ni bila 100%, da o kakšni uštimani frizurci sploh ne govorim), da če že bo vaginalni pregled, da ne bom s tistim kocinam okrog strašila. Saj mi je bilo nerodno ampak kocine niso nič umazanega pa ginekologinja jih ima tudi kar je najpomembneje pa je, da je ona skoncentrirana na svoje delo in ne vidi drugega kot tisto kar rabi videti. Oči vidijo, možgani pa ne predelajo, kosmato, pobrito, takšno in drugačno,....važno, da je čisto. Saj mi je bilo nerodno pa sem po tem hitro pozabila, ker me ginekologinja ni nič drugače gledala kot pred pregledom.
tak da si jo pac na zeljo mojega lubija brijem kr redno pravzaprav je za to zadolzen kr on