Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

stran ti moraš vedno na prvem mestu bit potem pa mamica in drugi :) jaz sem imela takega maminega sinkota in sem ga pustila.Vedno ko je mamica kaj rekla tako je blo jaz sem zalivala rože ona je njemu govorila da nisem in enkrat sem lepo jo dobila na laž pa bivši je vidu da laže in to večkrat se je ponovilo ampak enkrat sem jaz kar zabrisala ene par besed njej nazaj tako da sem spakirala pa šla zdaj sem srečno poročena že skoraj 3 leta bo čez en mesec :) mamin sinko pa še vedno z mamico hodi na bazen,po trgovinah,mamica mu kuha,pere,lika mu da poljub za lahko noč.Mi kar na bruhanje gre samo ko pomislim na kakega takega ko je mamin sinko.Enkrat ko sem bla sama znjo doma sem jo vprašala zakaj vedno poljublja njega za lahko noč :) pa je rekla ker ga imam rada ker je moj sinko