Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Pa da vidim, če bo danes še + kje smo...v glavnem teh dni ta mesec definitnvo nismo zamudili in še prvič se mi je zazdelo da sem res čutila. Sploh pa sem po dolgoh mesecih imela pravo sluz. To je pa že dober znak, ne?
in verjamem, da bo tokrat vse okej ***
) pa grem pogledat dejstvo. Ampak Tippi, to bo nekaj kar bo tebe zanimalo: sem danes ful pozitivna in super druper fino razpoložena.
izcedek, ki ga imam pred M je čisto drugačen, včeraj je bila pa že normalna M, danes pa skoraj nobenega sledu o njej. Pa tako sem se veselila, da se je prikazala skorajda brez izcedka
bljak.....ne maram ga....
ALI
:
NOSEČKE:2
NAVIJAČICE:
kaj pa dela moja psiha, to več ni res...valda izcedka več ni, nobenega, namesto krvi spodaj, se mi je pa pojavim okus po krvi v ustih...ja kao je to znak, ampak glede na to, da mi izcedki vedno nakazujejo M in da je včeraj prav lilo (kar je v bistvu čudno, ker če se vlije, potem par dni ne neha). In sedaj sem čisto zmedena
v tem mesecu
pojavit!