|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   November brce-krči
7.9.2005 13:38:50   
brianna
Pozdravljene

Imam eno vprašanje. Sem v 29-30 tednu, pa se mi dogaja, da zadnje dni otročka čutim bolj slabo Ne tako, da ga ne bi ampak slabše. V soboto je bil neverjetno živahen, vse do večera, sem prav trebušček snemala, tako zelo se je videlo, kako je nagajiv. Do danes pa čutim samo premike in brce, takega poskakovanja pa ne več. Mislite, da je to OK ali je lahko znak za preplah?

Potem sem pa ugotovila, da se mi zadnje dni, trebuh veliko bolj krči, kot pa prej. Se to dogaja še kateri? Meni tonamreč ni všeč, pijem magnezij, ampak se dogaja vseeno.

Kako pa je pri vas kaj?

lp
mi2
Neposredna povezava do sporočila: 1
   November brce-krči
7.9.2005 13:46:16   
Minka Pobalinka
Tudi jaz čutim samo premike in brce.. Vsake toliko mi trebuh otrdeva, vendar naj bi po besedah G bilo to normalno. Sem bila pa v torek na UZ in je vse ok, tako da bo že..

(odgovor članu brianna)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   November brce-krči
7.9.2005 13:55:38   
mauri
Tudi moja pikica je bila še do nedelje izredno živahna, zadnja dva dni pa je nekam bolj umirjena, čeprav sem danes že dobila tudi kakšno krepko brco.
Po moje ni panike, dokler našteješ 10 gibov v dvanajstih urah.

Lep pozdrav!

(odgovor članu brianna)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   November brce-krči
7.9.2005 14:04:08   
brianna
Hvala!
Oh, saj deset jih pa je sigurno,hahaha....
Samo to otrdevanje mi pa ni všeč. Se mi zdi, da je jenči tako utesnjen takrat, ko bušija vkup vleče. Pa še prijetno ni :-((
Hvala. Lepo je vedeti, da nas je več s podobnimi simptomi.

Božajte bušije in lep dan
mi2

(odgovor članu brianna)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   November brce-krči
7.9.2005 16:59:42   
kati1
ojla

tud moj malček je spremenil svoj način gibanja (zdaj že kaka dva tedna) ... pravzaprav ni več pravih brc - ampak so drugačni premiki - in tud manj jih je ... moja G je rekla, da ima vedno manj prostora in da je to normalno

(odgovor članu brianna)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   November brce-krči
8.9.2005 8:02:00   
cuma
Pozdravljene punce!
Tudi jaz sem se predvčerajšnjim kar malo prestrašila!
Moja pikica se je zložila v tako bulo in občutek v maternici je bil drugačen kot pri ostalih premikih in brcah, bilo ja rahlo neprijetno. Mislim, da je bil krč. Trajalo je mogoče eno minuto in potem nehalo. Takrat sem se spomnila na nogometaša in me je kar malo panika. Potem sem gledala na uro, če bi se krči ponavljali. Ležala sem na boku, dihala globoko in gledala na uro...v glavnem me je kar pomirilo, ko je potem naslednji a blažji krč prišel šele čez 40 min, potem pa jih ni bilo več.
Saj sem že stokrat brala o teh krčih in vem, da so normalni....samo ko te prvič doleti enostavno ne veš...in te je strah, da bi bilo kaj narobe. V ponedeljek imam pregled in bom G povedala za te krče. Kar se pa brc tiče, je pa naša pupa zaenkrat še zelo aktivna in še posebno rada cilja mamin mehur !
Pazite nase, na svoje bajsije in lepo se imejte!
Cuma

(odgovor članu brianna)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   November brce-krči
10.9.2005 12:08:27   
Urša
Nekje po 32. tednu naj se bi otroček umiril. Počasu mu zmanjkuje prostora...

(odgovor članu brianna)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
3 pogoste stvari, ki pri nosečnici povzroč...
Pretirano nekritično sprejemanje informacij v nosečnosti lahko vodi v razvoj tesnobe. Kako preprečiti, da se pojavi stra...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?