Frodo Bisagin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Gwendolen Jih ločim po zvoku. In točno vem, da pri centrifugiranju tolčejo Gorenje, Beko in Electrolux (vsaj te tri znamke, morda pa še katera). Dzizs, kar po zvoku.. to pa ni tako. Slednjega ima mami, zato poznam zvok. Beko sem slišala pri eni prijateljici na obisku, za Gorenje mi je pa ena lastnica takega stroja (znanka) povedala, kako jo živcira, ker tako ropota. In potem kar po zvoku locis katera soseda ima kaksen stroj... Slišim skozi stene, pri nikomur niti nisem bila na obisku in tudi če bi bila, ne špegam. Bog ne daj, to kar po zvoku cez steno (kaj bi sele bilo, ce bi pri kaksnemu bila na obisku) Đizs, ene pa tudi sklepate ne vem kam daleč... Sploh ne vem, zakaj bi se morala zagovarjati... Tudi jaz ne vem zakaj se zagovarjas, ce je vse skupaj hec.... ker eswno, da ves kateri stroj ima soseda po ropotanju in da to ni zato, ker stroj ni primerno namescen temvec zgolj zaradi tipa stroja, saj si ga slisala pri mami, za ene tip /znamko ti je pa kolegica povedala kako ropota ... je.. milo receno... no... smesno